800.000+ klanten
27 vestigingen
92% beveelt ons aan
aankoopmakelaar kozijn lekkage

Jouw Alpina makelaar – Schakel een aankoopmakelaar in voor succesvol woningaankoop

Wil je een woning kopen en daarbij de expertise van een ervaren makelaar benutten? Bij Alpina hebben we een team van deskundige NVM aankoopmakelaars die je kunnen begeleiden bij elke stap van het aankoopproces. Wij begrijpen dat het kopen van een huis een belangrijke beslissing is en streven ernaar om jouw droomwoning te vinden en aan te kopen tegen de beste voorwaarden.

Vergroot je kansen met een aankoopmakelaar aan je zijde

Alpina is ontstaan uit een samenwerking van zes lokale makelaardij merken, die samen zestien vestigingen door het hele land vertegenwoordigen. Met onze ervaring en expertise bieden wij jou een betrouwbare, ondernemende, betrokken en innovatieve NVM makelaar.

Wij geloven in de kracht van samenwerking, zowel binnen ons team als met jou als koper. We luisteren naar jouw wensen en eisen, denken met je mee en zetten ons volledig in om jouw droomwoning te realiseren. Onze focus ligt op het behalen van het beste resultaat voor jou, zowel op financieel als emotioneel gebied.

Wat mag je nog meer verwachten van een aankoopmakelaar?

  • Je bent snel op de hoogte van het laatste woningaanbod passend bij jouw woonwensen. Dat betekent voor jou: veel tijdsbesparing.
  • Je krijgt informatie over de bouwkundige staat van de woning. Dus: geen vervelende verrassingen achteraf.
  • Je wordt geïnformeerd over milieuaspecten zoals bodemverontreiniging of aanwezigheid van asbest. Dat betekent voor jou: veilig kopen.
  • Je wordt geïnformeerd over juridische aspecten zoals erfdienstbaarheden, bestemmingsplannen, koopcontract. Dat betekent voor jou: zekerheid in juridische zaken.
  • Je bespaart tijd door ons jouw huiswerk te laten doen. Dat betekent voor jou: tijd voor andere zaken.
  • Een koper met een eigen makelaar staat sterker. Dat betekent voor jou: jouw belangen worden behartigt door jouw eigen deskundige makelaar.
  • Ook na de overdracht van de woning staan wij voor jou klaar. Dat betekent voor jou: een aanspreekpunt bij problemen.
  • Jouw eigen persoonlijke makelaar die voor jou aan het werk gaat. Dat betekent voor jou: tijd- en geldbesparing, zekerheid en veiligheid bij de grootste aankoop van jouw leven.

Onze NVM makelaars staan voor je klaar

Wil je samen met ons op zoek naar jouw droomhuis en daarbij behoed worden voor alle (juridische) valkuilen die de koop van een woning met zich mee kan brengen? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend en gratis oriëntatiegesprek. Indien nodig komen wij direct in actie!