Onze experts

Op deze pagina vind je een overzicht van de experts binnen Alpina. Met hun kennis en expertise helpen ze jou met het vinden van de beste oplossing voor jouw financiële vraagstukken en houden ze jou op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van financieel advies.

Expert Hypotheken & Wonen

Heb je een vraag over hypotheken? Dan ben je bij onze expert Hypotheken & Wonen Erik Rebergen aan het juiste adres. Door zijn jarenlange ervaring weet hij precies hoe de hypotheekmarkt in elkaar zit. Met zijn kennis weet hij complexe hypotheekvragen eenvoudig en duidelijk uit te leggen en kan hij jou voorzien van onafhankelijk en hoogwaardig hypotheekadvies. Wil je meer te weten komen over Erik of de artikelen van zijn hand lezen? Neem dan eens een kijkje op zijn persoonlijke expert pagina.

Lees meer over Erik

Erik Rebergen

Expert Pensioenen

Pensioenen ingewikkeld? Niet voor onze pensioenexpert Ron Mulder. Hij helpt werkgevers en werknemers al jarenlang met diverse inkomens vraagstukken. Bovendien werkt hij ook als docent, waardoor hij lastige onderwerpen eenvoudig kan uitleggen in begrijpelijke en duidelijke taal. Hij houdt je graag op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen in de pensioenwereld, deelt handige tips & tricks en voorziet je van goed advies. Bekijk voor meer informatie over Ron en alle blogs rondom zijn expertise zijn persoonlijke pagina.

Lees meer over Ron

Ron Mulder

Hoe doen wij het?

Laatst geüpdatet: 21-06-2023

Financieel zeker.

We zijn bereikbaar via Chat, Whatsapp, telefoon of e-mail

Neem gerust contact met ons op als u meer wilt weten.
Wij zijn er van maandag tot vrijdag van 08:00 tot 18:00.

neem contact op