800.000+ klanten
27 vestigingen
92% beveelt ons aan
man met een whiteboard die iets uitlegt voor een klas
Home Onze experts

Onze experts

Op deze pagina vind je een overzicht van de experts binnen Alpina.

Met hun kennis en expertise helpen ze jou met het vinden van de beste oplossing voor jouw financiële vraagstukken en houden ze jou op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van financieel advies.

foto Laura van Maarschalkerweerd

Expert Autoverzekering

Voor al je vragen over een verzekering voor je auto ben je bij expert Laura van Maarschalkerweerd aan het juiste adres. Laura is al vele jaren werkzaam binnen de verzekeringswereld en weet als expert op het gebied van autoverzekeringen exact hoe deze markt in elkaar zit.

Ze deelt graag haar tips & tricks voor het vergelijken en afsluiten van de juiste autoverzekering met je. Bekijk voor meer informatie over haar expertise haar persoonlijke pagina.

Lees meer over Laura

foto Erik Rebergen

Expert Hypotheken & Wonen

Heb je een vraag over hypotheken? Dan ben je bij onze expert Hypotheken & Wonen Erik Rebergen aan het juiste adres. Door zijn jarenlange ervaring weet hij precies hoe de hypotheekmarkt in elkaar zit.

Met zijn kennis weet hij complexe hypotheekvragen eenvoudig en duidelijk uit te leggen en kan hij jou voorzien van onafhankelijk en hoogwaardig hypotheekadvies. Wil je meer te weten komen over Erik of de artikelen van zijn hand lezen? Neem dan eens een kijkje op zijn persoonlijke expert pagina.

Lees meer over Erik

foto Roy van den Anker

Expert Particuliere Schadeverzekeringen

Roy van den Anker werkt als productmanager voor Alpina Group. Hij heeft meer dan 25 jaar ervaring in het verzekeringsvak. In die 25 jaar is hij heel lang betrokken geweest bij het afwikkelen van de schades van onze klanten.

Daarom weet hij als geen ander wat het nut is van een verzekering, en waar je op moet letten voor een goede dekking.

Lees meer over Roy

foto Ron Mulder

Expert Pensioenen

Pensioenen ingewikkeld? Niet voor onze pensioenexpert Ron Mulder. Hij helpt werkgevers en werknemers al jarenlang met diverse inkomens vraagstukken. Bovendien werkt hij ook als docent, waardoor hij lastige onderwerpen eenvoudig kan uitleggen in begrijpelijke en duidelijke taal.

Hij houdt je graag op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen in de pensioenwereld, deelt handige tips & tricks en voorziet je van goed advies. Bekijk voor meer informatie over Ron en alle blogs rondom zijn expertise zijn persoonlijke pagina.

Lees meer over Ron

foto Dick Heemskerk

Expert Zakelijke Schadeverzekeringen

MKB? Grootzakelijk bedrijf? Expert Zakelijke Schadeverzekeringen Dick Heemskerk is van alle (verzekerings)markten thuis. Met meer dan 40 jaar ervaring in de verzekeringswereld voorziet hij je altijd van deskundig advies.

Hij deelt zijn kennis en tips & tricks graag met je in de vorm van verschillende blogs. Maak kennis met Dick op zijn persoonlijke pagina en bekijk direct alle blogs rondom zijn expertise.

Lees meer over Dick