Maak kennis met Ron

Hallo, mijn naam is Ron Mulder en ik help al 30 jaar werkgevers en werknemers als het gaat om diverse inkomensvraagstukken. Tevens ben ik werkzaam als docent voor externe partijen. Ik heb diverse trainingen verzorgd bij onder andere Akkermans & Partners, ING, De Jong en Laan. Daarnaast ben ik auteur van het artikel ‘Consequenties AOW-leef-tijdverhoging voor derde pijler slecht doordacht‘ voor Pensioen Advies van Wolters Kluwer.

Ook verzorg ik voor Fiscaal Vanmorgen cursussen.

Mijn expertise ligt in pensioenregeling en ziekte- en WGA regelingen. Bij pensioensregelingen kan ik helpen met het verzorgen van een persoonlijke pensioenregeling, maar ik kan ook helpen met een werkingssfeer onderzoek voor een mogelijk bedrijfstakpensioenfonds. Een goede ziekte- en WGA regeling kan veel financiële schade voor het bedrijf voorkomen. Hierbij kan ook gedacht worden aan het wel of niet deelnemen aan het publieke bestel.

Samen met mijn collega adviseurs staan wij de werkgever bij om de risico’s in kaart te brengen en zo goed mogelijk advies te geven.

Hoe doen wij het?

Laatst geüpdatet: 31-07-2023

Financieel zeker.

We zijn bereikbaar via Chat, Whatsapp, telefoon of e-mail

Neem gerust contact met ons op als u meer wilt weten.
Wij zijn er van maandag tot vrijdag van 08:00 tot 18:00.

neem contact op