800.000+ klanten
27 vestigingen
92% beveelt ons aan
foto Ron Mulder

Ron Mulder

Expert Pensioenen

Blogposts van Ron Mulder

Maak kennis met Ron

Hallo, mijn naam is Ron Mulder en ik help al 30 jaar werkgevers en werknemers als het gaat om diverse inkomensvraagstukken. Tevens ben ik werkzaam als docent voor externe partijen. Ik heb diverse trainingen verzorgd bij onder andere Akkermans & Partners, ING, De Jong en Laan. Daarnaast ben ik auteur van het artikel ‘Consequenties AOW-leef-tijdverhoging voor derde pijler slecht doordacht‘ voor Pensioen Advies van Wolters Kluwer.

Ook verzorg ik voor Fiscaal Vanmorgen cursussen.

Mijn expertise ligt in pensioenregeling en ziekte- en WGA regelingen. Bij pensioensregelingen kan ik helpen met het verzorgen van een persoonlijke pensioenregeling, maar ik kan ook helpen met een werkingssfeer onderzoek voor een mogelijk bedrijfstakpensioenfonds. Een goede ziekte- en WGA regeling kan veel financiële schade voor het bedrijf voorkomen. Hierbij kan ook gedacht worden aan het wel of niet deelnemen aan het publieke bestel.

Samen met mijn collega adviseurs staan wij de werkgever bij om de risico’s in kaart te brengen en zo goed mogelijk advies te geven.