Wat is een opstalverzekering in het Engels?

U heeft een nieuwe baan of wellicht wel de liefde van uw leven ontmoet. Dit is natuurlijk leuk, maar wat nu als dit alles zich in het buitenland bevindt? Na lang nadenken hakt u toch de knoop door en verhuist u naar het buitenland. U koopt een huis en u moet deze verzekeren. Daarvoor moet u wel een aantal dingen weten zoals: wat betekent een opstalverzekering überhaupt in het Engels? Wat zijn de voordelen van een opstalverzekering? En zitten er grote verschillen in opstalverzekeringen per land? In deze blog gaat Alpina hier verder op in.

Waarom goed om de Engelse vertaling van opstalverzekering te kennen?

De term “home insurance” kan u goed van pas komen in het buitenland. Bijvoorbeeld wanneer u de taal van het betreffende land zelf niet goed beheerst. Vrijwel iedere verzekeraar heeft namelijk wel de optie om een verzekering in het Engels af te sluiten. Wanneer u “home insurance” zegt, weet de verzekeraar gelijk waar u het over heeft. Zo kunt u toch een opstalverzekering afsluiten in het buitenland.

Voordeel van een goede opstalverzekering: waar ook ter wereld

Waar u ook leeft in de wereld: u wilt er zeker van zijn dat u beschermd bent tegen schade aan uw woning. Een opstalverzekering zorgt ervoor dat uw woning altijd verzekerd is tegen brand, storm/noodweerschade en inbraak. In veel landen hanteren de verzekeraars deze dekking voor een opstalverzekering. Kijk wel altijd naar de polisvoorwaarden van uw buitenlandse verzekeraar. Zorg uiteraard ook dat u achterhaalt of “home insurance” in het betreffende land wettelijk verplicht is!

Wilt u ook uw inboedel laten verzekeren? Sluit dan een inboedelverzekering af bij uw verzekeraar: in het Engels ook wel “contents insurance” genoemd.

Vragen over opstalverzekering Engels? Opstalverzekering afsluiten? Welkom bij Alpina

Heeft u nog vragen over de “home insurance”? Dan kunt u altijd contact opnemen met de klantenservice van Alpina. Dit kan zelfs via WhatsApp.

Heeft u nog een opstalverzekering nodig? Sluit deze dan nu snel en voordelig af bij Alpina. Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij precies wat u als consument nodig hebt. Bij Alpina weet u dat u altijd de beste verzekering krijgt voor de juiste prijs.

Bereken direct de premie van uw opstalverzekering

Hoe doen wij het?

Laatst geüpdatet: 07-05-2021

Financieel zeker.

We zijn bereikbaar via Chat, Whatsapp, telefoon of e-mail

Neem gerust contact met ons op als u meer wilt weten.
Wij zijn er van maandag tot vrijdag van 08:00 tot 18:00.

neem contact op