800.000+ klanten
27 vestigingen
92% beveelt ons aan
kantoorpand Alpina in Emmeloord
RegioBank keurmerk

Emmeloord

De Deel 21-1
8302 EK, Emmeloord

Hulp nodig in het weekend?

Onze vestiging is in het weekend gesloten, maar voor dringende zaken is ons nationale noodnummer beschikbaar.

Naar noodnummers

Openingstijden

Zondag gesloten
Maandag 08:30-17:00
Dinsdag 08:30-17:00
Bekijk meer openingstijden

RegioBank keurmerk RegioBank

RegioBank is al 100 jaar de buurtzame bank. Met Zelfstandig Adviseurs is RegioBank actief in zo’n 500 buurten. Bij de RegioBank krijg je het beste van twee werelden: een zelfstandig adviseur in de buurt die zowel jou als je omgeving kent, én alle gemakken van online bankieren.

Welkom bij Alpina Emmeloord

Ben je op zoek naar een betrouwbare en persoonlijke partner op het gebied van verzekeringen, pensioen, financieel en hypotheek advies, makelaardij en schadeafhandeling? Wij staan voor je klaar!

Soms heb je op het gebied van financiën behoefte aan advies en iemand die met je meedenkt. Bij Alpina Emmeloord buigen we ons dagelijks over financiële vraagstukken. Zowel voor bedrijven als particulieren. Zekerheid, gemak en gunstige tarieven. Dit horen we meestal als we een verzekering afsluiten. Van autoverzekering tot brandverzekering; wij sluiten je huidige verzekeringen over en regelen alles voor je. Maak gebruik van de digitale polismap voor 24/7 inzicht in al jouw papieren.

Onze locatie

Openingstijden

Maandag 08:30-17:00
Dinsdag 08:30-17:00
Woensdag 08:30-17:00
Donderdag 08:30-17:00
Vrijdag 08:30-17:00
Zaterdag gesloten
Zondag gesloten

Volg Alpina Emmeloord

Meer over deze vestiging

Persoonlijk

Je vertrouwde contactpersonen, bijvoorbeeld Diana of Roxana, blijven je eerste aanspreekpunt. Uiteraard blijft persoonlijk contact hoog bij ons in het vaandel staan. Wij zijn er voor je!

RegioBank

De RegioBank diensten zijn op de Alpina vestiging in Emmeloord verder uitgebreid. We gaan weer traditionele bankdiensten aanbieden, waarbij een kasfunctie tot de standaard gaat horen. Dit betekent dat je straks weer contant geld kunt komen halen, maar ook je spaargeld of dat van je kind op een rekening kan storten. Daarnaast kun je natuurlijk ook nog steeds bij ons terecht voor een betaal- of spaarrekening.

Wil je meer informatie over een zakelijke rekening, bedrijfshypotheek of een zakelijk krediet? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Documenten