Goed nieuws voor Nederland, goed nieuws voor jou!

kantoorpand Alpina in Westland
RegioBank keurmerk

Westland

Hoofdstraat 86
2678 CM, De Lier

Openingstijden

Donderdag 08:30-17:00
Vrijdag 08:30-17:00
Zaterdag gesloten
Bekijk meer openingstijden

RegioBank keurmerk RegioBank

RegioBank is al 100 jaar de buurtzame bank. Met Zelfstandig Adviseurs is RegioBank actief in zo’n 500 buurten. Bij de RegioBank krijg je het beste van twee werelden: een zelfstandig adviseur in de buurt die zowel jou als je omgeving kent, én alle gemakken van online bankieren.

Welkom bij Alpina Westland

Bij Alpina Westland kunnen we je vakkundig adviseren op het gebied van verzekeringen, zowel particulier als zakelijk, en hypotheken. Bij ons krijg je altijd het beste advies, omdat wij alle expertise en kennis in huis hebben én omdat wij op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen in de branche. Daarnaast helpen we ook graag bij al jouw bankzaken. RegioBank is een solide bank met de persoonlijke aandacht die je mag verwachten.

De adviseurs van Alpina Westland staan voor je klaar. Maak direct een afspraak met één van onze adviseurs.

Onze locatie

Openingstijden

Maandag 08:30-17:00
Dinsdag 08:30-17:00
Woensdag 08:30-17:00
Donderdag 08:30-17:00
Vrijdag 08:30-17:00
Zaterdag gesloten
Zondag gesloten

Volg Alpina Westland

Meer over deze vestiging

Persoonlijk

Persoonlijk contact staat bij ons hoog in het vaandel. Onze medewerkers zijn betrokken en voorzien je graag van het beste advies. Jouw vertrouwde contactpersonen blijven jouw eerste aanspreekpunt. Wij zijn er voor jou!

Alpina Group

Alpina is onderdeel van Alpina Group. Een fusie van twee sterke merken in de financiële wereld: Heilbron Groep en Voogd & Voogd Groep. Een logische stap vooruit, omdat beide bedrijven elkaar goed aanvullen en versterken. Heilbron Groep heeft van huis uit een geweldig netwerk voor alle soorten verzekeringen aangevuld met hypotheken, pensioenen, makelaardij en een eigen arbodienst. Voogd & Voogd Groep is sterk in het indirecte kanaal met zo’n 3.200 externe adviseurs, heeft een krachtig IT-gedreven serviceplatform en is een ijzersterke volmachtpartij. Tel dat bij elkaar op en je krijgt Alpina Group.

Documenten