800.000+ klanten
27 vestigingen
92% beveelt ons aan
Bedrijfshuisvesting plattegrond sleutels

Bedrijfshuisvestiging samen met jouw Alpina makelaar

Als toonaangevend bedrijf in de sector van bedrijfshuisvesting en taxatie, bieden wij een breed scala aan diensten aan. Of je nu op zoek bent naar een ervaren makelaar in bedrijfshuisvesting of een deskundige taxateur voor je bedrijfspand, wij staan klaar om je te helpen.

Diensten

De dienstverlening van Alpina bedrijfshuisvestiging bestaat onder andere uit:

  • Bemiddeling bij de aan- en verhuur van bedrijfsmatig vastgoed
  • Bemiddeling bij de aan- en verkoop van bedrijfsmatig vastgoed
  • Bemiddeling bij de aan- en verkoop van beleggingsobjecten
  • Advisering bij heronderhandeling m.b.t. lopende huurovereenkomsten
  • Advisering bij het verlagen van de huisvestingskosten of herhuisvesting
  • Advisering bij transformatie van leegstaand vastgoed of alternatieve aanwending

Waarom zou je kiezen voor Alpina voor je bedrijfshuisvestiging of bedrijfstaxatie?

Ons team van professionals bestaat uit zowel ervaren makelaars in bedrijfshuisvesting als gespecialiseerde taxateurs. Deze unieke combinatie stelt ons in staat om een volledig pakket aan diensten aan te bieden, zodat je op één plek terecht kunt voor al je vastgoed gerelateerde vragen.

Advisering in bedrijfsmatig vastgoed vraagt een andere benadering en aanpak dan in de woningmakelaardij. Het is een specialisme. Onze experts zijn lid van NVM Business en ingeschreven in het VastgoedCert register Bedrijfsmatig Vastgoed. Zij zijn op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen en trends in de sector, wat resulteert in een grondige kennis.

Contact

Bij Alpina hechten we veel waarde aan persoonlijke aandacht en klanttevredenheid. We luisteren naar je wensen en behoeften en bieden op maat gemaakte oplossingen die aansluiten bij je specifieke situatie. Of je nu een bedrijfspand wilt kopen, huren, verkopen of taxeren, ons team staat voor je klaar om je te begeleiden en te adviseren gedurende het hele proces. Neem vandaag nog contact met ons op om je wensen en vereisten te bespreken