800.000+ klanten
92% beveelt ons aan
28 vestigingen
Home Makelaardij Wonen Woningaanbod Valkenburgerweg 0 ong – Oegstgeest
Nieuw

Valkenburgerweg 0

2342 BZ Oegstgeest
€ 1.100.000,- v.o.n.
> Bereken je maandlasten

Omschrijving

In opdracht van de gemeente Oegstgeest bieden wij een prachtig bouwkavel aan:
Het betreft een uniek perceel op een unieke plek. Dit vraagt om een unieke invulling!
Dit perceel is bedoeld voor 1 vrijstaande woning. Het perceel heeft een oppervlakte van ca. 1100 m2 en wordt opgeleverd met een nieuwe beschoeiing en een insteekhaven.

De richtprijs is € 1.100.000,- v.o.n.

Het perceel ligt direct aan de Oude Rijn die tussen Oegstgeest en Valkenburg door stroomt. De Oude Rijn vormt een prachtige landschappelijke en recreatieve verbinding tussen Leiden en het Noordzeestrand bij Katwijk aan Zee. In de directe omgeving liggen de historische kernen van Leiden, Oegstgeest, Rijnsburg en Katwijk. Deze kernen hebben - naast een grote hoeveelheid historische panden - veel voorzieningen op het gebied van cultuur en shopping. De bereikbaarheid van de regio is goed: de A44 van Den Haag naar Amsterdam en ook de spoorlijn liggen op korte afstand.
De ontsluiting van het perceel vindt plaats vanaf de oostzijde via de Valkenburgerweg.
Ten zuiden van het perceel ligt een fiets- en voetgangersbrug over de Oude Rijn die het historische centrum van Oegstgeest (en Leiden) verbindt met Valkenburg.
Tussen deze brug en de woonwijk Oegstgeest aan de Rijn zal een jachthaven worden gerealiseerd met een kleinschalige horecavoorziening.
De exacte vorm en ligging van de jachthaven en de horeca zijn nog niet bekend. Dit geldt ook voor de bebouwing op het aangeboden perceel. Deze zijn indicatief van aard.
Verkoop zal plaatsvinden via inschrijving.

Meer informatie over de bebouwingsmogelijkheden en inschrijfformulier kunt u opvragen bij Alpina makelaardij te Rijnsburg [email protected] of via 071-4051630. De inschrijving sluit 6 september 2024, 23.59 uur.

Kenmerken

  • Vraagprijs € 1.100.000,- v.o.n.
  • Status Nieuw
  • Aangeboden sinds 4 weken
  • Aanvaarding In overleg

Bouw

  • Type object Bouwgrond
  • Bouwrijp Ja
  • Bouwgrond oppervlakte 1098 m2

Locatie