RegioBank

RegioBank

RegioBank is al 100 jaar de buurtzame bank. Met Zelfstandig Adviseurs is RegioBank actief in zo’n 500 buurten. Bij de RegioBank krijgt u het beste van twee werelden: een zelfstandig adviseur in de buurt die zowel u als uw omgeving kent, én alle gemakken van online bankieren.

Zelfstandige Adviseurs van RegioBank

De Zelfstandig Adviseurs van RegioBank zijn uitgegroeid tot een vertrouwd gezicht bij u in de buurt. Daar zijn wij met een aantal kantoren van Alpina onderdeel van. Bij RegioBank heeft u echt persoonlijk contact met een Zelfstandig Adviseur die u en uw lokale omgeving kent. Zij weten hoe belangrijk een fijne buurt is. Een fijne buurt is een buurt waar mensen elkaar tegenkomen, naar elkaar omkijken en samen dingen ondernemen. En waar u met plezier kunt wonen, werken en leven. Kortom, een buurt waar mensen buurtzaam bezig zijn. De RegioBank speelt daar een belangrijke rol in. Zo regelt u uw bankzaken dus gewoon in de buurt.

Lokaal én digitaal

De RegioBank werkt zowel lokaal al digitaal. U heeft een Zelfstandig Adviseur in de buurt die u en uw omgeving kent, maar tegelijkertijd heeft u ook alle gemakken van online en mobiel bankieren. Zo krijgt u dus het beste van twee werelden.

Komt u ook bankieren bij de buurtzame bank? U bent van harte welkom!

Klanten over Alpina

klantenvertellenMogelijk gemaakt door klantenvertellen.nl
8.1
Gemiddelde score
Gebaseerd op 3277 reviews
09-03-2022
De graaf
Vriendelijk snel antwoord
11-03-2022
Catelijne
nvt
22-02-2022
Ton
ondanks een aparte melding van de schade zonder telefonisch contact komt het over als klantvriendelijk.

Hoe doen wij het?

Laatst geüpdatet: 31-10-2022

Financieel zeker.

We zijn bereikbaar via Chat, Whatsapp, telefoon of e-mail

Neem gerust contact met ons op als u meer wilt weten.
Wij zijn er van maandag tot vrijdag van 08:00 tot 18:00.

neem contact op