Goed nieuws voor Nederland, goed nieuws voor jou!

kantoorpand Alpina in Roerdalen
RegioBank keurmerk

Roerdalen

Hoofdstraat 66
6077 AP, Sint Odiliënberg

Openingstijden

Donderdag 08:30-17:00
Vrijdag 08:30-17:00
Zaterdag gesloten
Bekijk meer openingstijden

RegioBank keurmerk RegioBank

RegioBank is al 100 jaar de buurtzame bank. Met Zelfstandig Adviseurs is RegioBank actief in zo’n 500 buurten. Bij de RegioBank krijg je het beste van twee werelden: een zelfstandig adviseur in de buurt die zowel jou als je omgeving kent, én alle gemakken van online bankieren.

Welkom bij Alpina Roerdalen

Voor persoonlijk en deskundig advies ben je bij ons op de juiste plek. Ons team telt 29 medewerkers, ieder met een eigen specialisatie. Daardoor kunnen wij advies en ondersteuning bieden met betrekking tot financieren, verzekeringen én hypotheken.

Wij geloven dat een goed advies begint bij wederzijds vertrouwen. Jij ook? Neem contact met ons op, dan maken we kennis met elkaar. Wij zorgen dat de koffie klaar staat.. of wil je liever thee?

Onze locatie

Openingstijden

Maandag 08:30-17:00
Dinsdag 08:30-17:00
Woensdag 08:30-17:00
Donderdag 08:30-17:00
Vrijdag 08:30-17:00
Zaterdag gesloten
Zondag gesloten

Volg Alpina Roerdalen

Meer over deze vestiging

Persoonlijk

Persoonlijk contact staat bij ons hoog in het vaandel. Bij ons kun je terecht met alles wat te maken heeft met je financiën, verzekeringen en hypotheek. Heb je vragen? Wil je een vrijblijvende offerte ontvangen? Een afspraak inplannen? Of een wijziging doorgeven? Wij zorgen er voor dat je bij de juiste persoon terecht komt.

RegioBank

Wij bieden onze klanten graag een compleet financieel pakket. Daarom hebben we een agentschap van RegioBank. Waarom RegioBank? Bij RegioBank bankieren we met de menselijke maat. Dit sluit perfect aan op onze eigen visie. Bij ons kies je hoe én wanneer je wilt bankieren. Je kunt de bankzaken regelen bij ons op kantoor in Sint Odiliënberg én via internet.