Goed nieuws voor Nederland, goed nieuws voor jou!

kantoorpand Alpina Apeldoorn
RegioBank keurmerk

Apeldoorn

Jachtlaan 278
7312 GT, Apeldoorn

Hulp nodig in het weekend?

Onze vestiging is in het weekend gesloten, maar voor dringende zaken is ons nationale noodnummer beschikbaar.

Naar noodnummers

Openingstijden

Zaterdag gesloten
Zondag gesloten
Maandag 08:30-17:00
Bekijk meer openingstijden

RegioBank keurmerk RegioBank

RegioBank is al 100 jaar de buurtzame bank. Met Zelfstandig Adviseurs is RegioBank actief in zo’n 500 buurten. Bij de RegioBank krijg je het beste van twee werelden: een zelfstandig adviseur in de buurt die zowel jou als je omgeving kent, én alle gemakken van online bankieren.

Welkom bij Alpina Apeldoorn

Bent u op zoek naar een betrouwbare en persoonlijke partner op het gebied van verzekeringen, pensioen, financieel en hypotheek advies, makelaardij en schadeafhandeling? Wij staan voor u klaar!

Soms heeft u op het gebied van financiën behoefte aan advies en iemand die met u meedenkt. Bij Alpina Apeldoorn buigen we ons dagelijks over financiële vraagstukken. Zowel voor bedrijven als particulieren. Zekerheid, gemak en gunstige tarieven. Dit horen we meestal als we een verzekering afsluiten. Van autoverzekering tot brandverzekering; wij sluiten uw huidige verzekeringen over en regelen alles voor u. Maak gebruik van de digitale polismap voor 24/7 inzicht in al uw papieren.

Onze locatie

Openingstijden

Maandag 08:30-17:00
Dinsdag 08:30-17:00
Woensdag 08:30-17:00
Donderdag 08:30-17:00
Vrijdag 08:30-17:00
Zaterdag gesloten
Zondag gesloten

Volg Alpina Apeldoorn

Meer over deze vestiging

Onze dienstverlening

Inventariseren, Analyseren, Adviseren & Begeleiden. Wij gaan samen met u gestructureerd alle relevante informatie, uw wensen en doelstellingen inventariseren, die nodig zijn om tot de juiste analyse te komen. Met de door u aangeleverde gegevens gaan wij vervolgens analyseren of uw wensen en doelstellingen te realiseren zijn. Ook de betaalbaarheid wordt getoetst, zodat u weet waar u aan toe bent. Op basis van onze analyse geven wij u advies. Wij leggen ons advies vast in een adviesrapport en bespreken dat.

Wij kunnen uw verzekeringspakket, pensioenregeling of financieel product ook beheren. Ingeval van schade staan wij u met raad en daad terzijde. Wij zullen opkomen voor uw belangen, en ervoor zorgen dat u bij schade krijgt waar u recht op heeft.

Bij ons kunt u ook terecht voor onafhankelijk hypotheekadvies. Wij bieden keuze uit een enorm aanbod aan geldverstrekkers. Anders dan bijvoorbeeld de meeste banken kan ons kantoor u als  klant onafhankelijk adviseren binnen wat er in de markt wordt aangeboden. De lijnen zijn kort en het contact is persoonlijk. Steeds vaker weten onze verzekeringsklanten de weg naar onafhankelijk hypotheekadvies te vinden. Het is hierbij niet nodig om al klant te zijn: hypotheekadvies staat open voor iedereen.

Als u uw woning wilt laten taxeren, verkopen of een huis wilt kopen, dan bent u bij ons ook aan het goede adres. U kunt terecht bij ons bedrijfsonderdeel Boers Makelaars, gevestigd in Apeldoorn. Dit is een gerespecteerd en bekend makelaarskantoor binnen de regio en is gespecialiseerd in woningmakelaardij en taxaties. Dit NVM-kantoor is ook Garantiemakelaar.

Financiële planning

Wie graag verder komt, maakt gebruik van onze financiële planning. Want bij iedere nieuwe fase of mijlpaal kijk je in je portemonnee: Wat kan wel, wat niet? Een huis met een tuin, een grote reis, eigen bedrijf, een vakantiehuis, eerder stoppen met werken?

In een compleet en helder overzicht kunnen wij inzichtelijk maken of en hoe u uw wens kunt vervullen. U krijgt een uitgewerkt financieel rapport waarin ál uw geldzaken aan bod komen.  Dus breek uw hoofd niet langer. Vraag ons om raad. Onze financiële planning biedt houvast bij al uw belangrijke beslissingen.

Persoonlijke Plus Plan

Als u kiest voor het Persoonlijk Plus Plan (kortweg PPP), kiest u voor optimale zekerheid en gemak. Tegen een kleine maandelijkse vergoeding nemen wij elke zorg over uw schadeverzekeringen uit handen.

Samen bepalen we welke verzekeringen u nodig heeft en welke niet. We vergelijken de premies die u nu betaalt, met wat wij voor u zouden kunnen realiseren.

Zo weet u precies wat de kosten zijn en wat u daarvoor krijgt. En nadat we uw verzekeringsportefeuille op maat hebben samengesteld, nemen we periodiek contact met u op om alles up-to-date te houden.

Financiële planning

Uw leven zit vol dynamiek. Veranderende belastingwetgeving, een zorgstelsel dat continu in beweging is, erfrecht en pensioenwetgeving die worden aangepast; stuk voor stuk hebben ze continu invloed op uw inkomens- en vermogenspositie. Tel daarbij op dat zo’n beetje alle grote gebeurtenissen in uw leven effect hebben op uw financiële positie, dan is het duidelijk dat financial planning van belang is. Het biedt grip en overzicht op financieel, fiscaal en juridisch gebied. Onze adviseurs zijn de ideale sparringpartner om die financial planning met u vorm te geven.

Documenten