800.000+ klanten
27 vestigingen
92% beveelt ons aan
kantoorpand Alpina in Nijverdal
RegioBank keurmerk

Nijverdal

Godfried Bomansstraat 9
7442 TH, Nijverdal

Openingstijden

Donderdag 08:30-17:00
Vrijdag 08:30-17:00
Zaterdag gesloten
Bekijk meer openingstijden

RegioBank keurmerk RegioBank

RegioBank is al 100 jaar de buurtzame bank. Met Zelfstandig Adviseurs is RegioBank actief in zo’n 500 buurten. Bij de RegioBank krijg je het beste van twee werelden: een zelfstandig adviseur in de buurt die zowel jou als je omgeving kent, én alle gemakken van online bankieren.

Welkom bij Alpina Nijverdal

Wij kunnen je vakkundig adviseren op het gebied van hypotheken en verzekeringen, risicobeheer en pensioenen. Ook voor de diensten van de RegioBank kun je bij ons terecht.

Vakkennis, ervaring en een scherp oog voor de markt; onze adviseurs hebben het standaard in hun bagage. Maar onze echt onderscheidende kenmerken zijn:

  • Een zeer persoonlijke benadering en betrokkenheid van onze adviseurs
  • Een laagdrempelige organisatie waar je te allen tijde welkom bent
  • Kwalitatief hoogstaande en sterk geautomatiseerde bedrijfsprocessen die zorgen voor snelle en adequate opvolging van contacten en afhandeling van schades.

De adviseurs van Alpina Nijverdal staan graag voor je klaar. Met persoonlijke en klantgerichte adviezen die ertoe doen. Maak direct een afspraak met één van onze adviseurs.

Onze locatie

Openingstijden

Maandag 08:30-17:00
Dinsdag 08:30-17:00
Woensdag 08:30-17:00
Donderdag 08:30-17:00
Vrijdag 08:30-17:00
Zaterdag gesloten
Zondag gesloten

Volg Alpina Nijverdal

Meer over deze vestiging

Persoonlijk

Uiteraard beschikken wij over alle mogelijke moderne communicatie-instrumenten en die gebruiken we intensief. Mede daardoor werken we opvallend snel en efficiënt. Maar er gaat niets boven persoonlijk contact. Daar investeren we nadrukkelijk in. Zo krijg je altijd de zekerheid die naadloos past op jouw eigen situatie. Maak daarvoor een vrijblijvende afspraak met een van onze adviseurs.

RegioBank

Wij bieden onze klanten graag een compleet financieel pakket. Daarom hebben we een agentschap van RegioBank. Waarom RegioBank? Bij RegioBank bankieren we met de menselijke maat. Dit sluit perfect aan op onze eigen visie. Bij ons kies je hoe én wanneer je wilt bankieren. Je kunt de bankzaken regelen bij ons op kantoor én internet.

Documenten