800.000+ klanten
92% beveelt ons aan
28 vestigingen
Verkocht

Energieweg 1

6915 SB Lobith
Energie label A++
€ 775.000,- k.k.
> Bereken je maandlasten

Omschrijving

Wonen en werken! Vrijstaande BEDRIJFSWONING (ca. 169 m²) met multifunctioneel vrijstaand BEDRIJFSPAND/showroom (ca. 465 m²). Ruim gelegen op het nieuwere gedeelte van bedrijventerrein Halve Maan. Totaal perceeloppervlak bedraagt ca. 1.897 m².

Algemeen/ligging:
Het te verkopen object is gelegen in Lobith dat valt onder de gemeente Zevenaar. Deze gemeente telt ca. 44.000 inwoners is gesitueerd tussen Arnhem, Doetinchem en Duitsland. Lobith en het aangrenzende Tolkamer zijn bekend vanwege de ligging aan de Rijn, maar ook o.a. door recreatie en watersport.
Het aan de noord-westzijde van Lobith gelegen bedrijventerrein Halve Maan heeft een diversiteit aan grotere en kleinere, zowel lokaal als (inter)nationaal georiënteerde ondernemingen en diverse bedrijfswoningen.
De bereikbaarheid van dit terrein is uitstekend en de toegankelijkheid van het bedrijfspand door de hoekligging met 2 inritten eveneens.
Het bedrijfspand, thans in gebruik als keukenshowroom, heeft een vrije overspanning en is daarmee multifunctioneel te gebruiken.
In 2009 is een kantoor en magazijn/werkplaats bijgebouwd. Aan de voorzijde is op eigen terrein ruime parkeergelegenheid aanwezig.
Het woonhuis is zeer compleet uitgevoerd, is uitstekend onderhouden en heeft een mooie vrije tuin met een nieuw tuinhuis/veranda.

Globale indeling:
* Bedrijfsruimte:
Begane grond:
Showroom/multifunctionele bedrijfsruimte met front met veel daglicht, portaal met 2 toiletten en doorloop naar een mooi kantoor en een magazijn/werkplaats.
1e verdieping:
Entresol en berging.
* Woonhuis:
Begane grond:
Hal/entree met meterkast en trapopgang, toilet, royale L-vormige woonkamer (ca. 65 m²) met o.a. een houtkachel, half open keuken met uiteraard een fraaie keuken met diverse (inbouw)apparatuur, bijkeuken met o.a. werkblad en wasmachine-aansluiting.
1e verdieping: overloop, berging/CV-ruimte, 4 slaapkamers, complete badkamer met bad, inloopdouche, 2 wastafels en toilet.
2e verdieping: via vlizotrap: bergzolder/vliering

Maatvoering:
Bedrijfsruimte begane grond: totaal ca. 469 m², w.v. showroom ca. 335 m², kantoor ca. 34 m², magazijn ca. 100 m² en de verdieping/entresol heeft een totaal oppervlak van ca. 132 m².
Woonhuis: woonoppervlak ca. 163 m² en overige inpandige ruimte ca. 6 m². Inhoud ca. 638 m³.

Voorzieningen:
* Bedrijfsruimte: o.a. aluminium kozijnen, isolerende beglazing, luchtverwarming, indirecte heater, screens, alarminstallatie.
* Woonhuis: o.a. kunststof kozijnen met draai-kiepramen en isolerende beglazing, onderhoudsarme afwerking, CV-gas met Nefit ketel.

Bestemmingsplan:
De bestemming is volgens het geldende bestemmingsplan ‘Lobith’: Bedrijventerrein en bedrijfswoning. De voor Bedrijventerrein aangewezen gronden zijn bestemd voor o.a.:
bedrijven tot en met categorie 2 van de Staat van Bedrijfsactiviteiten w.o. groothandel, garagebedrijf enz. Volumineuze detailhandel is mogelijk met omgevingsvergunning.
Ook ondergeschikte detailhandel in ter plaatse vervaardigde producten, niet zijnde detailhandel in textiel, schoeisel en lederwaren, voedings- en genotmiddelen en huishoudelijke artikelen.
Nadere info via gemeente Zevenaar beschikbaar.

Aanvaarding:
In overleg te aanvaarden.

Energielabels:
* Bedrijfsruimte: labelklasse A++
* Woonhuis: labelklasse A.
Beide labels zijn geldig tot 16-10-2033.

Bijzonderheden:
* Woonhuis bouwjaar 2000;
* Bedrijfsruimte bouwjaar 2000, uitbreiding in 2009;
* Uitstekende staat van onderhoud.

Condities bij koop:
* Koopsom € 775.000,- k.k. (geen BTW);
* Bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom binnen 14 dagen na onvoorwaardelijke koop;
* Vastlegging overeenkomst in koopakte model NVM Bedrijfsmatig Vastgoed.

Aanbiedingen en/of voorstellen zijn geheel vrijblijvend en onder voorbehoud goedkeuring eigenaren.
Nadere info of bezichtiging op aanvraag.

Kenmerken

 • Met BTW belast Nee
 • Logistieke functie Nee
 • Voorzieningen Overheaddeuren, betonvloer, heater en toilet
 • Vrije overspanning 17 cm
 • Oppervlakte 465 m2

Overdracht

 • Vraagprijs € 775.000,- k.k.
 • Status Verkocht
 • Aangeboden sinds 6+ maanden
 • Aanvaarding In overleg

Bouw

 • Hoofdfunctie Bedrijfsruimte
 • Soort bouw bestaande bouw
 • Bouwjaar 2000
 • Onderhoudswaardering Binnen: goed tot uitstekend
  Buiten: goed tot uitstekend

Energie

 • Energielabel A++
 • Einddatum 16-10-2033

Omgeving

 • Ligging Bedrijventerrein

Locatie