800.000+ klanten
92% beveelt ons aan
28 vestigingen
Home Makelaardij Bedrijfshuisvesting Aanbod Masiusplein 1 – Zevenaar
Beschikbaar

Masiusplein 1

6901 CC Zevenaar
320  perceel
Energie label A
Prijs op aanvraag

Omschrijving

Nieuwe invulling gezocht voor een voormalige vestiging van een bank. Mooie hoek-locatie op korte afstand van bekende winkels (o.a. Action, Wibra, Plus, Koopman), maar ook van het horecaplein en de parkeergarage. Thans nog grotendeels voorzien van het bankinterieur, maar verhuur in casco staat is uitgangspunt. Totaal vloeroppervlak ca. 320 m² v.v.o., eventueel in overleg met eigenaar te huur in 2 delen.

Algemeen/ligging:
Deze moderne multifunctionele kantoor-/(winkel)ruimte is gelegen in het centrum van Zevenaar op de hoek van de Nieuwe Doelenstraat (onderdeel van de parkeerroute) en het Masiusplein. De ruimte is onderdeel van een in 2009 opgeleverd complex met appartementen op de verdiepingen en 2 commerciële units op de begane grond. De ingang van de ruime openbare 3-laagse parkeergarage bevindt zich tegenover het pand evenals diverse diverse detailhandelsvestigingen. Ook het horecaplein en het kernwinkelgebied op korte loopafstand gelegen.

Zevenaar:
De gemeente Zevenaar telt inmiddels 45.000 inwoners verspreid over de stad en 10 kernen. De gemeente biedt inwoners en bezoekers in de volle breedte faciliteiten om op een verrassend veelzijdige manier hier te wonen, werken en recreëren. In het centrum worden er veel jaarlijks terugkerende activiteiten in stad georganiseerd en er is een actieve ondernemersvereniging.

Indeling:
In principe nog vrij indeelbare ruimte met meerdere entree's. Thans zijn nog o.a. 5 kantoor/spreekkamers, keuken en toiletgroep aanwezig.

Matvoering:
Het totale vloeroppervlak bedraagt ca. 320 m² v.v.o. Eventueel verhuur in 2 units bespreekbaar.

Overleveringsniveau:
In principe in casco staat, al dan niet met te tijde van de oplevering nog aanwezige voorzieningen. Gevel aan de Nieuwe Doelenstraat zal t.p.v. voormalige geldautomaat in overleg nog worden hersteld.

Energielabel:
Dit pand heeft een energielabel A. Einddatum 03-09-2028.

Aanvaarding:
In overleg te aanvaarden.

Bestemming:
Dit object valt onder de regels van bestemmingsplan Centrum Zevenaar (bestemming Centrum-1). Meer informatie over het toegestane gebruik is beschikbaar via www.ruimtelijkeplannen.nl en verkrijgbaar bij de Gemeente Zevenaar.

Huurcondities:
* Huurprijs afhankelijk van te huren oppervlak en staat van oplevering.
* Huurprijs te vermeerderen met BTW.
* Huurperiode 5 jaar.
* Jaarlijkse index op basis van het CPI/CBS index.
* Bankgarantie ter grootte van 3 maanden huur, te vermeerderen met BTW.
* Vastlegging overeenkomst in Model ROZ (Raad voor Onroerende Zaken) versie afhankelijk van beoogd gebruik: kantoorruimte (art 7:230a BW) of winkelruimte (art. 7:290 BW) met o.a. bijbehorende algemene en bijzondere bepalingen. Een daarvan is de plicht van huurder tot medewerking aan periodieke inspectie van het gehele gehuurde door verhuurder.

Aanbiedingen en/of voorstellen zijn geheel vrijblijvend en onder uitdrukkelijk voorbehoud van goedkeuring door opdrachtgever.
Informeer naar de mogelijkheden: 06-23103850 of via uw eigen (NVM)-makelaar.

Kenmerken

 • Flex plek Nee
 • Meet-cerfiticaat aanwezig Nee
 • Turnkey Nee
 • Oppervlakte 320 m2

Overdracht

 • Prijs op aanvraag Prijs op aanvraag
 • Status Beschikbaar
 • Aangeboden sinds 6+ maanden
 • Aanvaarding In overleg

Bouw

 • Hoofdfunctie Kantoorruimte
 • Soort bouw bestaande bouw
 • Bouwjaar 2009

Energie

 • Energielabel A
 • Einddatum 03-09-2028

Locatie