800.000+ klanten
92% beveelt ons aan
28 vestigingen
Home Makelaardij Bedrijfshuisvesting Aanbod Zeugweg 28 – Wieringerwerf
Verkocht

Zeugweg 28

1771 MB Wieringerwerf
Energie label G
€ 775.000,- k.k.
> Bereken je maandlasten

Omschrijving

In de vrije ruimte van de Wieringermeerpolder staat nu deze boerderij met bedrijfswoning te koop op een kavel van 7630 m². Rondom de boerderij is een ruime tuin en veel parkeerruimte. Een deel van de schuur is bij de woning getrokken. In de dars en de overige bedrijfsruimtes zijn veel bedrijfsmogelijkheden aanwezig. De bedrijfswoning heeft een slaapkamer en een badkamer op de begane grond en 3 ruime slaapkamers en een badkamer op de verdieping. Vooral de combinatie van de woning met de zeer ruime schuur maakt deze woonboerderij zeer praktisch bruikbaar voor vele doeleinden.

Indeling: achterentree, bijkeuken met toilet en meterkast, slaapkamer en walk-in kast op de begane grond.
Dichte keuken in lichte uitvoering voorzien van diverse inbouwapparatuur, ruime woonkamer met pelletkachel, hobbyruimte met tuindeuren en kachel, extra woonkamer ("de grote zaal") met 2 pelletkachels gemaakt in de dars (flexibele indeling)
1e etage: overloop, in marmer uitgevoerde badkamer met bad, douchecabine en 2e toilet, 3 slaapkamers. Luik naar bergvliering.
Schuur: open ruimte met elektrische overheaddeur, diverse opslag- en schuurruimtes. Grote zolderruimte in de schuur.

Tuin:
Grote oprit vanaf de openbare weg. Veel parkeerruimte, betonplaat (van voormalige schuur). Royale tuin om de woning met veel gazon, beplanting, struiken en rondom een sloot /greppel.

PRIJS
Vraagprijs € 775.000,-- k.k.

KADASTRALE GEGEVENS
Gemeente : Wieringermeer, Sectie en nummer: L, 52 , Groot : 76 are, 30 centi-are.

BESTEMMING
Het object heeft thans de bestemming bedrijven. Het gebruik is in strijd met het bestemmingsplan indien het object uitsluitend als woonhuis wordt gebruikt. Er is een wijzigingsbevoegdheid aanwezig in het ''buitengebied 2009 bij de bestemming bedrijf'': Burgermeester en wethouders zijn bevoegd de bestemming te wijzigen in de bestemming wonen als bedoeld in artikel 17, indien en voor zover de bedrijfsactiviteiten worden gestaakt en niet aannemelijk is dat binnen de bestemming de bedrijfsactiviteiten zullen worden voortgezet, met dien verstande dat: * de belangen van de in de direct omgeving gelegen bedrijven niet worden geschaad; * voldaan wordt aan de wet geluidhinder; * in het wijzigingsplan een verantwoording is opgenomen ten aanzien van beleid en wetgeving rond externe veiligheid. De eventuele wijziging van de bestemming naar ''wonen" dient nog te worden aangevraagd.

INHOUD
De inhoud van de woning is 4120 m³.
1. De gebruiksoppervlakte wonen is 295 m².
2. De overige inpandige ruimtes is 335 m²;
3. De gebouw gebonden buitenruimte is 0 m²;
4. De externe bergruimte is 0 m²;
Dus totaal is de gebruiksoppervlakte: 630 m².

JURIDISCH en ERFDIENSTBAARHEDEN
De woning staat op een kavel eigen grond en het betreft een geheel kadastraal perceel.
Er zijn geen bijzondere erfdienstbaarheden bekend.

BOUWJAAR
1948: Bouwjaar boerderij.

INSTALLATIES
Gasgestookte C.V.-installatie met radiatoren, combiketel eigendom geïnstalleerd in 2017. Meterkast: 3 x 25 Ampere gezekerde meterkast, 10 x 230 V groepen, aardlekschakelaar. Riool: Beton septictank in de tuin met overloop op de sloot.

BOUWAARD en ISOLATIE
De dars van de boerderij is traditioneel gebouwd met houten vierkantpalen en stenen muren. Het dakbeschot bestaat uit riet en is met dakpannen gedekt. De zoldervloer in de boerderij is van beton. Traditioneel gebouwde woning met onderheide paalfundering en spouwmuren. De begane grond vloer is van beton, de verdiepingsvloeren zijn van hout. Rondom houten kozijnen met HR glas, dakbeschot van hout met pannen gedekt zadeldak.

ENERGIELABEL
Het energielabel is in aanvraag.

ONDERHOUD
De woning is normaal onderhouden. Nieuwe dakgoten van 2021 moeten opnieuw afgesteld worden.

LIGGING
Gelegen in het buitengebied van het dorp Wieringerwerf. Gelegen aan een rustige weg in het buitengebied met voornamelijk soortgelijke boerderijen. Het object ligt aan een doorgaande weg en is daardoor per auto prima bereikbaar. Openbaar vervoer (bus) is enkel aanwezig in het nabijgelegen dorp Wieringerwerf, ca. 4 kilometer vanaf de boerderij. Alle voorzieningen zijn aanwezig in het nabijgelegen dorp Wieringerwerf.

BIJZONDERHEDEN
De bestemming is bedrijven. De gemeente is normaal zeer meewerkend om een woonbestemming toe te staan. Deze procedure moet nog wel worden doorlopen.

AANVAARDING
In overleg.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor úw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van lokale en regionale NVM-aankoopmakelaars vindt u ook op Funda.
NVM Zeker weten.

Kenmerken

 • Met BTW belast Nee
 • Logistieke functie Nee
 • Voorziening Overheaddeuren
 • Oppervlakte 335 m2
 • Units vanaf 100 m2

Overdracht

 • Vraagprijs € 775.000,- k.k.
 • Status Verkocht
 • Aangeboden sinds 5 maanden
 • Aanvaarding In overleg

Bouw

 • Hoofdfunctie Bedrijfsruimte
 • Soort bouw bestaande bouw
 • Bouwjaar 1951
 • Onderhoudswaardering Binnen: Goed
  Buiten: Redelijk

Energie

 • Energielabel G
 • Einddatum 23-02-2034

Omgeving

 • Ligging Landelijk gebied
 • Bereikbaarheid Array

Locatie