800.000+ klanten
92% beveelt ons aan
28 vestigingen
Home Makelaardij Nieuwbouw Aanbod nieuwbouw 13 Rijwoningen Aan De Zuid – Dronten
Volledig verkocht

13 Rijwoningen Aan De Zuid

8251 CB Dronten
117 m2 t/m 132 m2  wonen
124 m2 t/m 131 m2  perceel
van € 349.900,- tot € 387.500,- v.o.n.
> Bereken je maandlasten

Omschrijving

Nu in de verkoop 13 Rijwoningen Aan De Zuid!

Ruim en modern wonen in Dronten De 13 rijwoningen van de tweede fase van het project Aan De Zuid, liggen op een mooie plek in het midden van het plan en hebben een parkeervoorziening direct voor de deur. Je hebt de keus uit een woning met een langskap of met een plat dak en extra ruimte op de tweede verdieping. Op de begane grond vind je een ruime tuingerichte woonkamer en boven zijn standaard drie slaapkamers en een badkamer. De tweede verdieping is naar wens in te delen met optioneel nog meer kamers. De woningen zijn op-en-top duurzaam en bieden je al het wooncomfort dat je zoekt!

* duurzaam wooncomfort
* alle slaapkamers die je zoekt
* extra ruimte op 2e verdieping dankzij het platte dak
* parkeren voor de deur
* een eigen berging en achterom via het achterpad

Comfortabel & duurzaam Daarom is jouw woning duurzaam gebouwd en uitgerust met energiezuinige installaties die het wonen comfortabel maken en die energie besparen. Dat is niet alleen goed voor het milieu en voor komende generaties; het is ook heel gunstig voor je portemonnee!

* gasloos
* voorzien van vloerverwarming
* lucht-waterwarmtepomp
* eigen zonnepanelen
* voldoet aan de beng-normen

Inschrijven is mogelijk tot dinsdag 11 april a.s. tot 09.00 uur. Dezelfde dag zal de toewijzing plaatsvinden. Voor vragen, neem contact op met de verkopend makelaars!

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Projectinformatie

  • Status Volledig verkocht
  • Aantal bouwtypes 4
  • Aantal objecten 2
  • Perceeloppervlakte 124 m2 t/m 131 m2
  • Woonoppervlakte 117 m2 t/m 132 m2