800.000+ klanten
27 vestigingen
92% beveelt ons aan
nieuwbouw huizen vanuit de lucht

Jouw betrouwbare partner in nieuwbouwprojecten met een landelijke dekking

Ben je op zoek naar een ervaren nieuwbouwmakelaar? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Ons sterke lokale en landelijke netwerk stelt ons in staat om je altijd te kunnen ondersteunen. Met vestigingen in Anna Paulowna, Apeldoorn, Doetinchem, Dronten, Duin- en Bollenstreek, Duiven, Emmeloord, Kampen, Katwijk, Leiden, Lelystad, Nijverdal, Rijnsburg, Schagen, Wieringerwerf en Zevenaar hebben we het voordeel om ons netwerk én onze expertise te bundelen en hierin vooruitstrevend te zijn.

Grootschalig denken en persoonsgericht werken

Bij Alpina begrijpen we dat het ontwikkelen van nieuwbouwprojecten een complex proces is. Grootschalig denken en persoonsgericht werken, daar zijn we goed in. Aannemers, projectontwikkelaars, beleggers en corporaties schakelen ons daarom graag in. Door onze expertise weten we wat er in de markt speelt en waar de behoeftes liggen.

We luisteren naar jouw doelstellingen en ontwikkelen een strategie op maat om het beste resultaat te behalen. Ons advies begint al aan de tekentafel, dat is ook het moment waarop wij graag ingeschakeld worden, wij staan klaar om je te ondersteunen in elke fase van het proces. We voorzien in het gehele verkooptraject, met alles wat daarbij komt kijken. Zo zorgen wíj voor een soepele afhandeling van het nieuwbouwproject en ben je verzekerd van een deskundig verkooptraject.

Waarom kiezen voor Alpina als jouw partner?

Of je nu een nieuwbouwproject wilt starten in een bruisende stad, op een landelijke locatie of aan de kust, wij hebben de expertise en het netwerk om je te helpen. Met onze landelijke dekking zijn we altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en kunnen we je voorzien van relevante informatie en beschikbare nieuwbouwprojecten in jouw regio. Met onze ruime ervaring en toegewijd team van professionals kunnen we jou de expertise en service bieden die je nodig hebt. We streven ernaar om jouw nieuwbouwproject tot een succes te maken.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we jou kunnen helpen bij het ontwikkelen en verkopen van jouw nieuwbouwproject. We kijken ernaar uit om samen te werken en jouw project tot een succes te maken.

Wilt u een afspraak voor advies op maat?
Hidden
Hidden

Ik ga akkoord met de privacyverklaring van Alpina. Alpina mag mij benaderen via telefoon, e-mail of post.

Toestemming*(Vereist)