800.000+ klanten
92% beveelt ons aan
28 vestigingen
nieuwbouw huizen vanuit de lucht

Jouw betrouwbare partner in nieuwbouwprojecten met een landelijke dekking

Bij Alpina begrijpen we dat het ontwikkelen van nieuwbouwprojecten een complex proces is. Grootschalig denken en persoonsgericht werken, daar zijn we goed in. Ons sterk lokaal en landelijk netwerk stelt ons in staat om je altijd te kunnen ondersteunen.

Bekijk woningaanbod

NVM makelaar.

Al onze vestigingen zijn aangesloten bij de Koninklijke NVM.

Top 5.

Wij zijn één van de grootste in Nederland.

Full-service.

Van waardebepaling, aankoopbegeleiding tot het voeren van onderhandelingen.

Al meer dan 110 jaar helder, transparant & eerlijk advies

Voor meer dan 800.000 klanten verzorgen we helder, transparant & eerlijk advies.
8.3
Op basis van 3696 beoordelingen 93% beveelt ons aan.

Wij pluizen de kleine lettertjes voor je uit

“Overweeg je te verhuizen naar je eerste of andere koopwoning laat je dan vooraf goed informeren over jouw mogelijkheden om mogelijke teleurstellingen achteraf te voorkomen. Vaak wordt alleen stilgestaan bij de haalbaarheid van de hypotheek maar vooral de betaalbaarheid daarvan zou centraal moeten staan.”

LinkedIn logo
foto Jaap van Pampus

Jaap van Pampus - Directeur makelaardij en hypotheken

Al meer dan 20 jaar ervaring

Achtergrond expert foto Jaap van Pampus
Achtergrond afbeelding

Alles over de nieuwbouwmakelaar

Ben je op zoek naar een ervaren nieuwbouwmakelaar? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Ons sterke lokale en landelijke netwerk stelt ons in staat om je altijd te kunnen ondersteunen.

Met vestigingen in Anna PaulownaApeldoornDoetinchemDrontenDuin- en BollenstreekDuivenEmmeloordKampenKatwijkLeidenLelystadNijverdal,
RijnsburgSchagenWieringerwerf en Zevenaar hebben we het voordeel om ons netwerk én onze expertise te bundelen en hierin vooruitstrevend te zijn.

Grootschalig denken en persoonsgericht werken

Bij Alpina begrijpen we dat het ontwikkelen van nieuwbouwprojecten een complex proces is. Grootschalig denken en persoonsgericht werken, daar zijn we goed in. Aannemers, projectontwikkelaars, beleggers en corporaties schakelen ons daarom graag in. Door onze expertise weten we wat er in de markt speelt en waar de behoeftes liggen.

We luisteren naar jouw doelstellingen en ontwikkelen een strategie op maat om het beste resultaat te behalen. Ons advies begint al aan de tekentafel, dat is ook het moment waarop wij graag ingeschakeld worden, wij staan klaar om je te ondersteunen in elke fase van het proces. We voorzien in het gehele verkooptraject, met alles wat daarbij komt kijken. Zo zorgen wíj voor een soepele afhandeling van het nieuwbouwproject en ben je verzekerd van een deskundig verkooptraject.

een koppel die advies krijgt van een expert

Waarom kiezen voor Alpina als jouw partner?

Of je nu een nieuwbouwproject wilt starten in een bruisende stad, op een landelijke locatie of aan de kust, wij hebben de expertise en het netwerk om je te helpen. Met onze landelijke dekking zijn we altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en kunnen we je voorzien van relevante informatie en beschikbare nieuwbouwprojecten in jouw regio. Met onze ruime ervaring en toegewijd team van professionals kunnen we jou de expertise en service bieden die je nodig hebt. We streven ernaar om jouw nieuwbouwproject tot een succes te maken.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we jou kunnen helpen bij het ontwikkelen en verkopen van jouw nieuwbouwproject. We kijken ernaar uit om samen te werken en jouw project tot een succes te maken.

Neem contact op

Maak een afspraak voor advies op maat

Hidden
Hidden

Ik ga akkoord met de privacyverklaring van Alpina. Alpina mag mij benaderen via telefoon, e-mail of post.

Toestemming*(Vereist)

We zijn bereikbaar via Chat, Whatsapp, telefoon of e-mail

Neem gerust contact met ons op als u meer wilt weten.
Wij zijn er van maandag tot vrijdag van 08:00 tot 18:00.

neem contact op