800.000+ klanten
92% beveelt ons aan
28 vestigingen
Volledig verkocht

Buitenrijk halfvrijstaande villa

202 m2  wonen
333 m2 t/m 337 m2  perceel
van € 1.121.185,- tot € 1.128.134,- v.o.n.
> Bereken je maandlasten

Omschrijving

Karakteristieke huizen met riante woonoppervlakten en een heerlijke tuin. Ideaal gelegen in een levendige buurt met alles wat je nodig hebt dichtbij. Dat is wat Buitenrijk te bieden heeft. Dit nieuwe stukje Noordwijk bestaande uit circa 425 woningen, is architectonisch, sfeervol en afwisselend. Met gezellige hofjes, leilindes in de straat en veel groen in de omgeving. De duinen en de zee bevinden zich op fietsafstand. Net als restaurants, winkels, supermarkten, scholen, muziek- en sportverenigingen.

Met de auto rijdt u zo de N206 op om daarna uw weg te ver volgen op de A44. Een dagje naar kantoor of een hapje eten bij vrienden? U bent zo in Leiden, Den Haag of Amsterdam. Kom vervolgens weer thuis en parkeer uw auto op de eigen oprit, voor de deur of in de nabije parkeerhoven.

Kiest u voor een woning in Buitenrijk, dan kiest u voor duurzaam en energiezuinig wonen.

We bouwen Buitenrijk in fases. In de eerste fase komen 67 koopwoningen. Het woningaanbod bestaat uit charmante herenhuizen, statige drie- en vier-onder-éénkapwoningen en luxe vrijstaande en halfvrijstaande villa’s.

Alle woningen beschikken over drie woonlagen, meerdere slaapkamers, een ruime woonkamer met open keuken, openslaande deuren naar de tuin en uitbreidingsopties (uitbouw en dakkapel). Kenmerkend voor de woningen in Buitenrijk zijn de open indeling, grote ramen en het vele licht dat daardoor naar binnenvalt.

Halfvrijstaande villa’s:
De 10 halfvrijstaande villa’s in fase 1 zijn riante woningen met fraaie details, zoals een roedeverdeling in de ramen en een klassieke kap. Alle woningen zijn mooi gelegen aan de groene, brede Kweeklust. De halfvrijstaande villa’s beschikken over een fijne achtertuin met voldoende plek voor zowel een groot terras als veel groen. Ook aan de voorzijde is ruimte om een terras te maken. De woningen hebben een eigen oprit en garage. De entree bevindt zich aan de zijgevel. Binnen is er zowel beneden als boven genoeg ruimte voor het hele gezin.

Woonoppervlakte: 195 – 203 m2
Kaveloppervlakte: 265 – 340 m2
Slaapkamers: 4-5

Voor meer informatie over dit prachtige project zie de website: buitenrijk-noordwijk.nl

Projectinformatie

  • Status Volledig verkocht
  • Aantal objecten 2

Bouw

  • Type object Woonhuis
  • Type woonhuis Halfvrijstaande woning
  • Soort woonhuis Villa

Oppervlakte en inhoud

  • Inhoud 675 m2
  • Perceeloppervlakte 333 m2 t/m 337 m2
  • Woonoppervlakte 202 m2

We zijn bereikbaar via Chat, Whatsapp, telefoon of e-mail

Neem gerust contact met ons op als u meer wilt weten.
Wij zijn er van maandag tot vrijdag van 08:00 tot 18:00.

neem contact op