800.000+ klanten
92% beveelt ons aan
28 vestigingen

Buitenvaert

1751 KA Schagerbrug
> Bereken je maandlasten

Omschrijving

NU IN DE VERKOOP!
Het dorp Schagerbrug krijgt met plan Buitenvaert de uitbreiding waar het al jaren om zit te springen. Het wordt een prachtige wijk, gelegen aan een brede vaart en omsloten door bomen. Een wijk met veel groen en water, waar je je longen vult met frisse lucht en ver kunt kijken.

De nieuwe wijk krijgt een mix van verschillende soorten woningen. In Buitenvaert vindt u:
* 8 Rijwoningen
* 18 Twee-onder-één-kapwoningen
* 9 Vrijstaande woningen
* 3 Vrije sector kavels
* 18 appartementen

Verkoop appartementen is gestart!

De verkoop van de appartementen is gestart. U kunt de verkoopbrochure, prijslijst en de uitgebreide lotingsvoorwaarden van de appartementen online downloaden via uw persoonlijke account onder het kopje bestanden. Wilt u liever beschikken over een hardcopy versie van de verkoopdocumentatie? Deze kunt u ophalen bij Verheul Makelaardij, Westerpark 158, 1742 BX te Schagen.

U kunt zich nu definitief inschrijven tot zondag 19 juni a.s. om 22:00 uur.

Wie kiest voor Buitenvaert, kiest voor een eigentijdse, ontspannen, groene en waterrijke woonwijk. Een plek waar ook starters en jonge gezinnen ruim baan krijgen. Een plek waar je groot zou willen worden.

MILIEUVRIENDELIJK COMFORT
Ook wat energie betreft zit u goed. Alle huizen die USP vastgoed in Buitenvaert ontwikkelt, hebben hun eigen warmtepomp plus een krachtig stel zonnepanelen. Dankzij vloerverwarming en goede ventilatiemogelijkheden geniet u bovendien van een comfortabel en gezond thuisklimaat.
Daarnaast is er in het plan veel groen aanwezig aan de noordzijde van het plan, waarbij de bomen tevens dienstdoen als windsingel. Daarnaast is er in het plan een groot speelveld opgenomen, ideaal voor de jonge gezinnen.

COMPLETE SET VERKOOPDOCUMENTATIE NU BESCHIKBAAR
Maakt u een account aan via de projectwebsite Buitenvaert dan krijgt u toegang tot alle verkoopdocumentatie. Naast de brochure met verkooptekeningen, optietekeningen en uitgebreide technische omschrijving per woningtype treft u online tevens de prijslijst, meer- en minderwerklijsten en de financieringsplanning aan. Om op de website te komen kunt u hieronder op 'projectwebsite' klikken.

INSCHRIJVING
Om in aanmerking te komen, dient het online inschrijfformulier uiterlijk op 19 juni 22:00 uur in ons bezit te zijn. Nadat u het formulier online heeft ingevuld, kunt u deze met een druk op de knop versturen. U ontvangt per e-mail een ontvangstbevestiging van uw inschrijving. Tevens wordt het inschrijfformulier aan uw account toegevoegd en kunt u deze altijd inzien.

TOEWIJZING
De appartementen worden door de ontwikkelaar in bijzijn van de notaris en vertegenwoordiger van de Dorpsraad toegewezen op categorie en binnen deze categorie wordt geloot. Is een van uw voorkeuren aan u toegewezen, dan wordt u gebeld door de makelaar en uitgenodigd voor een gesprek. Vanaf dat moment heeft u een optie op een appartement. Een optie is 2 weken geldig. Mocht er geen appartement aan u zijn toegewezen, krijgt u een e-mail en komt u op de reservelijst te staan.

De toewijzing geschiedt in categorieën, waarbij voorrang zal worden verleend aan mensen uit Schagerbrug, daaropvolgend aan de mensen uit de gemeente Schagen en tenslotte aan de overige inschrijvers. Op u persoonlijke account bij u documenten vindt u de volledige lotingsvoorwaarden om alle criteria en voorwaarden te lezen.

**LET OP! INSCHRIJVING VERLOOPT MIDDELS DE WEBSITE BUITENVAERT **
Klik daarvoor hieronder op: "projectwebsite" Tevens vindt u hier verdere documentatie omtrent de woningen. Inschrijving via Funda is niet mogelijk!

Projectinformatie

  • Aantal bouwtypes 12
  • Aantal objecten 1
  • Start van de bouw 19-09-2022
  • Start van de verkoop 08-04-2022