Goed nieuws voor Nederland, goed nieuws voor jou!

Bijna uitverkocht

De 12 Erven

8256 JG Biddinghuizen
144 m2 t/m 157 m2  wonen
319 m2 t/m 536 m2  perceel
van € 445.000,- tot € 515.000,- v.o.n.
> Bereken je maandlasten

Omschrijving

De bouw van het project De 12 Erven start in 2023!!! 

BOERDERIJ- & SCHUURWONINGEN IN DE GRAAFSCHAP, BIDDINGHUIZEN
De authentieke sfeer van het boerenleven heeft iets magisch. Het weidse landschap van akkers en weilanden, veel ruimte in en om het huis en altijd wel iets te beleven. In het nieuwbouwproject “De 12 Erven” brengen we die nostalgische boerensfeer terug in een eigentijds nieuwbouwproject. In De Graafschap in Biddinghuizen worden op ruime kavels twaalf woningen gebouwd aan de Erve Brooks. Acht schuurwoningen en vier boerderijwoningen. Een bijzondere mix van de charme van toen en het comfort van nu.

Iedere woning van De 12 Erven voldoet aan de hoge duurzaamheidseisen van deze tijd. Zo wordt de woning volledig gasloos gebouwd en uitstekend geïsoleerd. Een water/ water warmtepomp met bodemlus zorgt er in combinatie met vloerverwarming voor dat je altijd een aangenaam binnenklimaat in de woning hebt. In de zomer kan het systeem de woning op een natuurlijke manier een paar graden koelen. Standaard zitten er zonnepanelen op de woning om de energielasten te verlagen.

4 Boerderijwoningen
De boerderijwoningen doen, zoals de naam al aangeeft, denken aan de oude boerderijen van het Hollandse platteland. Kenmerkend zijn de grote kap en lage gootlijn met gedetailleerde afwerking. De vier boerderijwoningen hebben een gespiegelde indeling, zodat je kunt kiezen uit een straatgerichte woonkamer of een tuingerichte woonkamer.

8 Schuurwoningen
De grote boerenschuren dienden vroeger als opslagplaats voor hooi, gewassen of landbouwwerktuigen. De schuurwoningen van ‘De 12 Erven’ hebben gevels met een vriendelijk metselwerk van verschillende tinten grijze baksteen. Elke ‘schuur’ bevat twee woningen. Op de begane grond bevindt zich de woonkamer, samen met een berging en een extra ruimte die gebruikt kan worden als hobby- of werkkamer.

Biddinghuizen
Het vriendelijke dorp Biddinghuizen heeft alle handige voorzieningen die je nodig hebt, zoals winkels, supermarkten, de huisarts, een bibliotheek, diverse basisscholen en sportfaciliteiten. Op de fiets ben je al binnen een paar minuten in het gezellige centrum. Fiets je de andere kant op, dan geniet je van de groene en waterrijke omgeving. Door de centrale ligging van het dorp ben je in korte tijd met de auto in Almere, Kampen, Zwolle, Dronten, op de Veluwe of in Het Gooi.

De Graafschap
Aan de zuidoostelijke rand van het dorp Biddinghuizen ligt De Graafschap, een eigentijdse nieuwbouwwijk met een ruime opzet en een kindvriendelijk karakter. Hier woon je dicht bij het gezellige dorpsleven, maar ook dichtbij het weidse polderlandschap en de zonnige stranden van het Veluwemeer. Aan het water vind je tal van mogelijkheden om te zwemmen, te varen, te relaxen of een ijsje te eten bij het strandpaviljoen.

Noaberpark
In het nabijgelegen Noaberpark vind je een speeltuin, een moeras met een vlonderpad, en zelfs een calisthenicspark. Dé plek om heerlijk te wandelen, te spelen of te sporten.

Voor vragen, neem contact op met de verkopend makelaars!

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Projectinformatie

  • Status Bijna uitverkocht
  • Aantal bouwtypes 2
  • Aantal objecten 12
  • Perceeloppervlakte 319 m2 t/m 536 m2
  • Woonoppervlakte 144 m2 t/m 157 m2
  • Start van de bouw 27-11-2023
  • Start van de verkoop 21-07-2023