Goed nieuws voor Nederland, goed nieuws voor jou!

Beschikbaar

Diamant

120 m2  wonen
van € 539.000,- tot € 569.000,- v.o.n.
> Bereken je maandlasten

Omschrijving

Een unieke kans

Op de voormalige CWI locatie in Emmeloord (hoek Koningin Julianastraat – Espelerlaan – Onder de Toren) worden 16 ruime en mooie appartementen en circa 900 m² kantoorruimte gerealiseerd. Het project wordt niet voor niets De Kroon genoemd: Koninklijk wonen in de Noordoostpolder. Wonen in het
centrum van Emmeloord met veel voorzieningen op loopafstand. Een unieke kans om op een prachtige locatie te wonen!

In het centrum

De winkels om de hoek, verschillende restaurants in de directe omgeving, het theater in de achtertuin en openbaar vervoer schuin tegenover. Niet vaak is er een mogelijkheid om zo in het midden van het centrum zo comfortabel te kunnen wonen. Het centrum van Emmeloord heeft de afgelopen jaren een fraaie facelift gehad. De Deel is opnieuw ingericht en met de bouw van Het Rondeel en De Kroon is deze echt af. Het centrum van Emmeloord kan er zo weer tegenaan.

Het ontwerp

Het gebouw De Kroon kenmerkt zich als een kantig en alzijdig gebouw met een vierkante plattegrond en staat op een verhoging van 1 meter. De afmeting en hoogte sluiten aan bij de Résidence De Deel. De opbouw van de commerciële ruimte bestaat uit 3 bouwlagen van 4 meter en de opbouw van de appartementen bestaat uit
4 bouwlagen van 3 meter. De hoogte van beide delen komt samen op ca. 12 meter hoogte. Op deze bouwlaag staan de 4 penthouses met een gelijke vormgeving als de opbouw bij Résidence De Deel. In de architectuur wordt gerefereerd naar de oorspronkelijke bebouwing: Het Nieuwe Bouwen. Een spel van glas en gesloten vlakken in een modern jasje met een horizontale belijning.

Het plan

Het plan voorziet in 16 ruime appartementen allen voorzien van drie kamers. Het ontwerp is modern, eigentijds, heeft veel karakter en is gebaseerd op het
“Nieuwe Bouwen”. Het gebouw is verticaal gesplitst en heeft vier lagen met ieder drie appartementen, allen met hun balkon gericht op het zuiden en vier zeer ruime penthouses met eveneens ruime balkons. De entree van de appartementen bevindt zich aan het nog te realiseren park aan de oostzijde van De Kroon. Aan de noordzijde van De Kroon worden drie lagen kantoorruimte van elk ca. 300 m² gerealiseerd. Deze ruimtes zijn bestemd als kantoorruimte en dus niet als winkelen/ of horecaruimte. De entree van deze kantoren is bereikbaar vanaf de Onder de Toren en de Koningin Julianastraat.

Overdekt parkeren

Onder De Kroon wordt een stallingsruimte voor personenauto’s gerealiseerd. Deze is half verdiept. Hierin komen naast de 16 parkeerplaatsen voor de bewoners, twee extra parkeerplaatsen en 16 bergingen en de technische ruimte. De inrit naar de stallingsruimte bevindt zich aan de oostzijde van De Kroon en is bereikbaar vanaf de huidige parkeerplaatsen aan de zuidzijde van de Koningin Julianastraat. Bezoekers kunnen op de parkeerplaatsen aan de zuidzijde van de Koningin Julianastraat parkeren.

Positie & afmetingen

De voorzijde van De Kroon komt in lijn met de bestaande bebouwing van Résidence De Deel te liggen. Het gebouw krijgt een grondoppervlak van circa 28 bij 28 meter, gelijk aan Résidence De Deel. De afstand van De Kroon tot Résidence De Deel is circa 15 meter. Hierdoor is er voldoende ruimte voor privacy.

Duurzaam & klimaatvriendelijk

De Kroon wordt uiteraard volledig gasloos uitgevoerd. Het verwarmings- en koelingssysteem wordt individueel uitgevoerd door middel van een lucht-water warmtepompsysteem. Elk appartement kan daardoor naar eigen behoefte de gewenste temperatuur bepalen. De buitenunits van de warmtepompen worden in de half verdiepte stallingsruimte geplaatst dus volledig uit het zicht vanaf straat. Het dakoppervlak wordt optimaal gebruikt voor de opwekking van energie door het gebruik van zonnepanelen. Daarnaast zijn slimme keuzes gemaakt in materialen, glas- en gevelisolatiewaarden om het gebruik van energie zoveel mogelijk te beperken. Duurzaam, gezond en milieuvriendelijk!

Projectinformatie

  • Status Beschikbaar
  • Aantal objecten 2

Bouw

  • Type object Appartement
  • Soort appartement Penthouse

Oppervlakte en inhoud

  • Inhoud 405 m2
  • Woonoppervlakte 120 m2

We zijn bereikbaar via Chat, Whatsapp, telefoon of e-mail

Neem gerust contact met ons op als u meer wilt weten.
Wij zijn er van maandag tot vrijdag van 08:00 tot 18:00.

neem contact op