800.000+ klanten
92% beveelt ons aan
28 vestigingen
Beschikbaar

Kavel 66 t/m 69

522 m2 t/m 587 m2  perceel
van € 178.500,- tot € 220.500,- v.o.n.
> Bereken je maandlasten

Omschrijving

Unieke kavels in ruim opgezet plan!

In Emmelhage fase 3A is aan alles gedacht. Niet alleen de woningen zijn tot in detail uitgewerkt, ook aan de leefomgeving is veel aandacht besteed. Er is onder andere volop aandacht voor het creëren van een groene en waterrijke wijk. Daarom wordt Emmelhage een groene, gezellige en gezonde wijk voor iedereen, waar samen wonen, leven én beleven centraal staan.

Samen met Groothuis Bouw Emmeloord worden er op deze laatste 4 kavels in Emmelhage Fase 3a1 vrijstaande woningen gerealiseerd. Je hebt hier een mogelijkheid om je eigen woning te ontwerpen en geheel naar eigen smaak de diverse opties toe te voegen. Mogelijkheden te over! Groothuis bouw staat bekend om zijn unieke werkwijze.

Doordat de diverse elementen prefab worden gemaakt staan ze garant voor een kwaliteitsproduct omdat o.a. weersinvloeden geen invloed hebben tijdens de bouw. Ook het betalen bij oplevering is een onderdeel waar Groothuis Bouw uniek in is. Daardoor ontstaat er maximale financiële zekerheid en is er geen sprake van bouwrente.

Heb je interesse in één van deze kavels? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder zodat je weer een stap dichterbij jouw droomwoning komt!

Projectinformatie

  • Status Beschikbaar
  • Aantal objecten 4

Bouw

  • Type object Bouwgrond
  • Type woonhuis Vrijstaande woning
  • Soort woonhuis Eengezinswoning

Oppervlakte en inhoud

  • Perceeloppervlakte 522 m2 t/m 587 m2

We zijn bereikbaar via Chat, Whatsapp, telefoon of e-mail

Neem gerust contact met ons op als u meer wilt weten.
Wij zijn er van maandag tot vrijdag van 08:00 tot 18:00.

neem contact op