800.000+ klanten
92% beveelt ons aan
28 vestigingen
Home Makelaardij Nieuwbouw Aanbod nieuwbouw Haagweg nieuwbouwproject Wonen bij de Molen – Leiden
Volledig verkocht

Haagweg nieuwbouwproject Wonen bij de Molen

2321 AA Leiden
75 m2 t/m 228 m2  wonen
van € 1.198.000,- tot € 1.250.000,- v.o.n.
> Bereken je maandlasten

Omschrijving

De 7 Waterwoningen
De ruime, lichte waterwoningen van 228m² grenzend direct aan de Rijn zijn voorzien van een indeling op de begane grond, bestaande uit entree, hal, berging, toilet, woonkamer en keukenruimte.
1e verdieping: 3 slaapkamers en 2 badkamers, 1 separaat toilet. Zowel de keuken, badkamers en toiletten zijn casco uitgevoerd.
2e verdieping: Technische ruimte met wasmachine opstelplaats, de overige ruimte is casco uitgevoerd zonder vloerverwarming en dekvloer.

Voor u de kans om de woning geheel naar eigen inzicht en smaak vorm te geven.

De woningen hebben een ligplaats voor de deur zodat je direct vanaf je eigen steiger de binnenstad van Leiden in vaart. Daarnaast zijn er 2 parkeerplaatsen per waterwoning beschikbaar.

Een historische locatie
Waar nu nog de loodsen staan voor de houtopslag van zaagmolen De Heesterboom, wordt binnenkort project De Molen gerealiseerd. De woningen van De Molen komen aan de Haagweg, direct aan het water gelegen van de Oude Rijn naast de historische molen en restaurant Woods. Je woont hiermee op een toplocatie en op loopafstand van het gezellige centrum van Leiden. Hoe fijn is het om ’s morgens wakker te worden met uitzicht op het water? En met de geluiden die bij een ontluikende stad horen?

Centraal Wonen
De levendige stad Leiden is gunstig gelegen tussen Amsterdam, Rotterdam en Den Haag waarbij Schiphol binnen een half uur aan te rijden is. Tegenwoordig is het een stad van kennis en cultuur met 32.000 studenten, het heeft dan ook de oudste universiteit van Nederland.
De historische architectuur, het enorme aanbod aan musea, koffiebars, (vintage)winkels en restaurants en de knusse sfeer, maken Leiden een perfecte woonbestemming.

Een comfortabel thuis
Duurzaam ontwerpen is geen wens, maar een vanzelfsprekendheid voor ons. Zonder concessies te doen aan comfort en esthetiek. Wij hebben continue aandacht voor de juiste materialen en het benutten van de laatste inzichten. Dat is de route naar gebouwen met een lage milieulast, minimale energiebehoefte en een lange
levensduur. Wij zoeken daarbij naar het beste wat de natuur te bieden heeft. Daarbij zal de tijdloze uitstraling van onze architectuur ook toekomstige generaties blijven uitnodigen tot steeds weer hernieuwd gebruik.

Energiezuinig en duurzaam bouwen
De woningen voldoen aan de vastgestelde BENG eisen (afkorting voor Bijna Energie Neutraal Gebouw), het een en ander volgens de geldende rekenmethodiek. Dit geeft het volgende installatie concept;
- Warmte voor de woning wordt opgewekt door middel van een lucht/water warmtepomp.
- Elke woning heeft een warm water voorraadvat (boiler) voor het warme tapwater.
- De woningen zijn voorzien van vloerverwarming op alle verdiepingen.
- De ventilatie van de woning wordt uitgevoerd met gebalanceerde ventilatie met warmte terugwinning. Daarbij wordt de
warmte van af te zuigen lucht gebruikt om verse lucht voor te verwarmen.
- Op het dak van de woningen worden zonnepanelen (PV-panelen) geplaatst.

Projectinformatie

  • Status Volledig verkocht
  • Aantal bouwtypes 2
  • Aantal objecten 5
  • Woonoppervlakte 75 m2 t/m 228 m2
  • Start van de verkoop 09-07-2022
  • Project website www.wonenbijdemolen.nl