800.000+ klanten
92% beveelt ons aan
28 vestigingen
geen
Verkocht onder voorbehoud
geen
geen
geen
geen

Bouwnummer 3

102 m2  wonen
€ 409.000,- v.o.n.
> Bereken je maandlasten

Omschrijving

Op de voormalige Sinke locatie aan De Deel in Emmeloord worden 19 ruime en mooie appartementen gerealiseerd. Er zijn nog enkele appartementen beschikbaar.

Het plan
Het plan voorziet in 19 ruime appartementen allen voorzien van drie kamers. Het ontwerp is modern, eigentijds, heeft veel karakter en is gebaseerd op het “Nieuwe Bouwen”. Drie appartementen op de begane grond zijn gericht naar het park richting de Koningin Julianastraat. Op de eerste en tweede verdieping komen zes appartementen per bouwlaag. Op de derde verdieping zijn vier grote penthouses gesitueerd. Deze derde verdieping is terugliggend ten opzichte van de lagere verdiepingen. Alle appartementen beschikken over een inpandig balkon. De entree van de appartementen bevindt zich aan het nog te realiseren park/pleintje aan de zijde van Résidence De Deel. Op de begane grond, aan de zijde van de Deel, wordt een circa 210 m² grote commerciële ruimte gerealiseerd. De ruimte is bestemd als kantoorruimte en dus niet als winkel- en/of horecaruimte. De entree van deze kantoren is bereikbaar vanaf De Deel.

Het ontwerp
De architectuur van Het Rondeel is modern, eigentijds, heeft allure en is gebaseerd op het “Nieuwe Bouwen”. Het wordt een alzijdig gebouw: er is geen “achterkant”. Het gebouw krijgt strakke witte belijningen met glaspuien en baksteeninvulling. Het geheel wordt verzacht door het afronden van de hoeken en de dakopbouw van de derde verdieping. Het baksteen wordt met grijs-gele metselwerkstrips in verticaal verband opgebouwd. Om een natuurlijke overgang naar het straatniveau van De Deel te krijgen, komen er hoge glazen puien bij de commerciële ruimtes. De entree van de woningen is transparant, ruim 4,5 meter hoog, aansluitend aan de puien van de werkruimten en daarbij goed zichtbaar vanaf het stadsplein De Deel.

Duurzaam en klimaatvriendelijk
Het Rondeel wordt uiteraard gasloos uitgevoerd. Het verwarmings- en koelingssysteem wordt individueel uitgevoerd door middel van een lucht-water warmtepompsysteem. Elk appartement kan daardoor naar eigen behoefte de gewenste temperatuur bepalen. Het dakoppervlak wordt optimaal gebruikt voor de opwekking van energie door het gebruik van zonnepanelen. Ook worden hier de buitenunits van de warmtepompen (uit het zicht vanaf straat) geplaatst. Daarnaast zijn slimme keuzes gemaakt in materialen, glas- en gevelisolatiewaarden om het gebruik van energie zoveel mogelijk te beperken. Duurzaam, gezond en milieuvriendelijk!

In het centrum
De winkels om de hoek, verschillende restaurants voor de deur, het theater in de achtertuin en openbaar vervoer schuin tegenover. Niet vaak is er een kans om zo in het midden van het centrum te kunnen wonen. Het centrum van Emmeloord heeft de afgelopen jaren een fraaie facelift gehad. De Deel is opnieuw ingericht en met de bebouwing van Het Rondeel wordt deze echt af. Het centrum van Emmeloord kan er zo weer jaren tegenaan.

Kenmerken

 • Koopsom € 409.000,- v.o.n.
 • Status Verkocht onder voorbehoud
 • Aangeboden sinds 6+ maanden
 • Aanvaarding In overleg

Bouw

 • Type object Appartement
 • Soort appartement Portiekflat
 • Bouwjaar 2024

Oppervlakte en inhoud

 • Totaal woonoppervlakte 102 m2
 • Externe bergruimte 6 m2
 • Inhoud 306 m3

Indeling

 • Aantal woonlagen 1

We zijn bereikbaar via Chat, Whatsapp, telefoon of e-mail

Neem gerust contact met ons op als u meer wilt weten.
Wij zijn er van maandag tot vrijdag van 08:00 tot 18:00.

neem contact op