800.000+ klanten
92% beveelt ons aan
28 vestigingen
Volledig verkocht

Polderhage 2.0

8302 TR Emmeloord
141 m2 t/m 151 m2  wonen
305 m2 t/m 455 m2  perceel
van € 399.900,- tot € 514.900,- v.o.n.
> Bereken je maandlasten

Omschrijving

NOG 1 BOUWNUMMER BESCHIKBAAR (nr4). BOUW IS GESTART

Nieuwbouwproject “POLDERHAGE 2.0”


Aan de Hellingahage/Titia Kooistrahage/Boelenshage in fase 2b van de nieuwbouwwijk “Emmelhage” worden in totaal 8 woningen gebouwd namelijk:

•    Twee vrijstaande woningen
•    Zes royale twee-onder-één-kap woningen 

Alle woningen worden gebouwd met dezelfde stijlvolle uitstraling die reeds te zien is bij de acht woningen die ontwikkelaar Le Clercq heeft gerealiseerd aan de Boelenshage. 
Je hebt hier de mogelijkheid om gasloos te wonen in een modern en strak vormgegeven woning en bent daarmee klaar voor de toekomst!

Het plan is ontworpen als een ruimtelijke eenheid in één architectonische opvatting. In de gevels wordt gebruik gemaakt van kleurvakken en kaders. De voor- en zijgevels worden voorzien van vette kozijnen in een accentkleur. Deze kaders hebben geen negge, waardoor er een diepteverschil ontstaan ten opzichte van de standaard gevelopeningen. De gevelopeningen worden verrijkt met afwijkende metselvlakken. Er is gekozen voor een verticaal reliëf, door om en om een steen uit het reguliere gevelvlak te laten kragen. Dit patroon zorgt, in combinatie met de kaders en kozijnen voor een plastisch gevelbeeld.

De woningen in “Polderhage” worden voorzien van een hoogwaardig energiepakket, hoogwaardige isolatie, HR++ beglazing en een hoge luchtdichtheid om de energievraag te beperken. Door de goede isolatie daalt de warmtevraag op de koudere dagen. Door het toepassen van goede isolatie, duurzame warmteopwekking d.m.v. een warmtepomp en duurzame elektriciteitsopwekking d.m.v. PV-panelen op de daken is er een laag energieverbruik.

Is je interesse gewekt? Neem dan snel contact met ons op als je nog vragen hebt. We kunnen je tevens voorzien van financieel advies met betrekking tot je hypotheek!

https://www.polderhage.nl/

Projectinformatie

  • Status Volledig verkocht
  • Aantal bouwtypes 4
  • Aantal objecten 9
  • Perceeloppervlakte 305 m2 t/m 455 m2
  • Woonoppervlakte 141 m2 t/m 151 m2
  • Start van de verkoop 28-06-2023
  • Project website polderhage.nl