800.000+ klanten
92% beveelt ons aan
28 vestigingen
Bijna uitverkocht

Riche

2225 AG Katwijk
116 m2 t/m 133 m2  wonen
van € 1.095.000,- tot € 1.695.000,- v.o.n.
> Bereken je maandlasten

Omschrijving

Zeven exclusieve appartementen op een unieke locatie direct aan de boulevard van Katwijk aan Zee. Dat is RICHE. Met haar iconische karakter is RICHE een prachtig nieuw aanzien. Hier ontdekt u wat luxe en voortreffelijk wonen betekent.

Op de eerste en tweede verdieping liggen twee ruime appartementen. Op de derde, vierde en vijfde verdieping bevindt zich de ‘kroon’ van het complex. Deze bestaan ieder uit slechts één appartement. Vanuit hier heeft u straks een spectaculair panoramisch uitzicht over duinen en zee. Een buitengewone kans om hier straks te mogen wonen.

• Iconische parel op prominente locatie aan de kust
• Woonoppervlakte variërend van 116 tot 133 m2
• Fenomenaal uitzicht over zee
• Een royale woonkamer met open keuken
• Veel lichtinval door talrijke kamerhoge vensters
• Ruim privébalkon of -terras op het zuiden of zuidwesten
• Twee slaapkamers
• Verschillende indelingen mogelijk
• Vrije keuze voor de inrichting van keuken, badkamer(s) en toilet
• Eigen garagebox in de ondergrondse stallingsgarage

Vorstelijk wonen aan de boulevard van Katwijk

Aan de Katwijkse boulevard, naast Hotel Noordzee op de zuidelijke hoek met de Voorstraat, wordt het appartementencomplex RICHE gerealiseerd. Hier, ter hoogte van de hoofdopgang naar het strand en het wandelpad door de duinen, vormt RICHE samen met Hotel Noordzee de poort naar het achtergelegen winkelgebied. Het ontwerp van het hoogwaardige bureau Van Egmond Architecten is stoer en robuust en heeft een open en uitnodigende uitstraling. RICHE past hierdoor helemaal bij het DNA van deze unieke locatie en geeft dit deel van de boulevard een stijlvol cachet. Vanaf de boulevard gezien lijkt RICHE uit twee delen te bestaan. Het rechter deel sluit qua hoogte, belijning en kleurstelling aan op de aanwezige bebouwing. Deze bestaat uit naoorlogse wederopbouw woningen en is kenmerkend voor de architectuur uit de jaren ’60 van de vorige eeuw.

De pandsgewijze opzet is speels doorgeborduurd met variatie in metselwerk, balkons en een erker. Het hoekdeel van RICHE legt een relatie met het markante Hotel Noordzee door volume, hoogte, een lichte kleurstelling en de vele hoge, rechthoekige vensters. Zo past RICHE als vanzelfsprekend in het
straatbeeld.

Zeven excellente driekamer koopappartementen verdeeld over vijf woonlagen: op de eerste en op de tweede verdieping liggen slechts twee appartementen. Op de derde, vierde en vijfde verdieping bevindt zich de ‘kroon’ van het complex. In dit unieke deel heeft elk appartement zijn eigen woonlaag. In alle appartementen heeft u eindeloos de ruimte en nergens is het uitzicht mooier. Op de begane grond van het exclusieve complex komt een horecagelegenheid met een fijn terras. De hoofdentree van RICHE ligt aan de Voorstraat. Een glazen pui verbindt aan de buitenzijde de verschillende lagen van het complex en geeft de appartementen een bijzondere erker. Door een verticaal accent vormt de hoofdentree een geraffineerde schakel tussen de nieuwbouw van RICHE en de bestaande bebouwing aan de Voorstraat. De hal en het trappenhuis zijn stijlvol ingericht en hebben een voorname uitstraling

RICHE beschikt over een eigen, ondergrondse parkeervoorziening. Voor elk appartement is hier een garagebox beschikbaar en is er ook een gezamenlijke opstelplaats voor fietsen. De stallingsgarage is toegankelijk via een autolift in de Voorstraat. Natuurlijk voldoen de RICHE-appartementen aan alle geldende duurzaamheidseisen. Zo zijn ze voor het verwarmen en beperkt koelen voorzien van een warmtepomp en ventilatie met warmteterugwinning. De vensters aan de zuid- en zuidwestgevels zijn standaard voorzien van zonwerende screens.

Projectinformatie

  • Status Bijna uitverkocht
  • Aantal bouwtypes 1
  • Aantal objecten 3
  • Woonoppervlakte 116 m2 t/m 133 m2
  • Project website www.riche-katwijk.nl