800.000+ klanten
92% beveelt ons aan
28 vestigingen
Beschikbaar

Weidehof

8315 Luttelgeest
81 m2 t/m 158 m2  wonen
van € 275.000,- tot € 369.500,- v.o.n.
> Bereken je maandlasten

Omschrijving

Weidehof Luttelgeest, kies voor rust en ruimte
In het pittoreske Luttelgeest, omringd door de rust van het omliggende boerenland, staat binnenkort jouw nieuwe thuis: de Weidehof. Dit nieuwbouwproject biedt de perfecte harmonie tussen landelijk leven en moderne luxe. Met zijn 8 twee-onder-een-kapwoningen en 8 rijwoningen biedt de Weidehof een unieke kans voor iedereen die op zoek is naar een comfortabel thuis.

Laat je verrassen door de ongeëvenaarde charme van Weidehof en ontdek de mogelijkheden voor jouw toekomstige thuis. Neem vandaag nog contact met ons op en maak een afspraak met Alpina om meer informatie in te winnen. Jouw nieuwe thuis wacht op je! De verkoop is inmiddels gestart en inschrijven is mogelijk via www.weidehof-luttelgeest.nl

Comfort en duurzaamheid
De Weidehof is ontworpen met aandacht voor moderne woonbehoeften, terwijl het ook de landelijke charme van Luttelgeest omarmt. De indeling van de woningen, gebruikte materialen en afwerkingsopties dragen allemaal bij aan het creëren van een comfortabele en energiezuinige woonomgeving. Elk huis in dit project wordt bijvoorbeeld opgeleverd met geavanceerde bodemwarmtepompen. Deze systemen, die warmte efficiënt onttrekken uit de aarde, overtreffen traditionele warmtepompen in rendement, prestatie en levensduur, waardoor ze een belangrijk component zijn van de duurzaamheid van de woningen.

Bovendien is elke woning uitgerust met triple glas voor optimale isolatie, waardoor energieverlies wordt geminimaliseerd en het comfort binnenshuis wordt gemaximaliseerd. Daarnaast biedt de toepassing van keramische dakpannen ook een duurzame dakbedekking die bestand is tegen de natuurlijke elementen.

Door deze elementen samen te brengen - de bodemwarmtepompen, het triple glas, de kunststof kozijnen, en de keramische dakpannen - is wonen in de Weidehof energie-efficiënt en duurzaam.

Kiezen voor wonen in de Weidehof betekent kiezen voor een duurzame levensstijl. De woningen zijn ontworpen met aandacht voor energie-efficiëntie en een minimale ecologische voetafdruk. Zo investeer je niet alleen in je eigen toekomst, maar ook in die van de planeet.

Een woonruimte die voldoet aan je behoeften en verwachtingen
Bij ons draait alles om jou. Daarom bieden we uitgebreide documentatie en garanties die je de vrijheid geven om elke ruimte echt eigen te maken. Van de eerste schets tot de uiteindelijke afwerking, elk detail wordt zorgvuldig overwogen om ervoor te zorgen dat de woning niet alleen aan je behoeften voldoet, maar deze overtreft. Met aanpasbare opties en persoonlijke accenten wordt de woning jouw thuis.

Omgeving
Een van de kenmerken van Luttelgeest en de omringende Noordoostpolder zijn ongetwijfeld de kleurrijke bloembollenvelden. Deze velden vormen elk voorjaar de achtergrond voor de beroemde tulpenroute, een feest van kleur dat bezoekers van heinde en verre aantrekt.

Voor natuurliefhebbers is het Nationaal Park Weerribben-Wieden ook gemakkelijk bereikbaar. Dit park biedt eindeloze mogelijkheden voor wandelen, fietsen en varen.

Daarnaast is het dorp de thuisbasis van het exotische Pantropica, een overdekt junglepark met tropische dieren onderverdeeld in verschillende themagebieden en continenten (Amazonia, Vlinderica, de Flamingo Lagoon en nog veel meer). Deze toeristische attractie voor jong en oud dompelt bezoekers onder in een compleet andere wereld van ongekende tropische flora, fauna en dieren die vrij in het overdekte park leven.

Interesse gewekt? Vraag Alpina Makelaardij naar de mogelijkheden. We geven je ook graag een vrijblijvend hypotheekadvies of een advies over de waarde van je huidige woning!

Projectinformatie

  • Status Beschikbaar
  • Aantal bouwtypes 4
  • Aantal objecten 17
  • Woonoppervlakte 81 m2 t/m 158 m2
  • Start van de verkoop 15-03-2024
  • Project website weidehof-luttelgeest.nl