800.000+ klanten
92% beveelt ons aan
28 vestigingen
Beschikbaar

Duinpaviljoen penthouse

285 m2  wonen
voor € 4.750.000,- v.o.n.
> Bereken je maandlasten

Omschrijving

Inschrijven voor dit project is mogelijk tot maandag 27 november 12.00 uur via de projectwebsite zeeduinen-katwijk.nl

Duinpaviljoen is een kleinschalig en hoogkwalitatief gebouw met vier woonlagen, bijzonder mooi gelegen op een unieke locatie aan zee. Op de eerste drie lagen komen luxe appartementen met zeezicht beschikbaar, uiteenlopend van ca. 76 m² tot 175 m² woonoppervlak en royale buitenruimtes.

In Zeeduinen is de natuur altijd dichtbij. Wie in het duinlandschap bij het eerste ochtendgloren de zee begroet, wordt onthaald op een fascinerende oneindigheid. Wie bij het avondrood de zon aan de horizon ziet verdwijnen, weet zich geboeid door een idyllische schoonheid. Het leven aan zee is mooi. En u kunt er in Zeeduinen maximaal van genieten.

Duinpaviljoen
Elke dag genieten van de zee als een panoramisch theater, met een oneindige voorstelling van het mooiste schouwspel ter wereld. Duinpaviljoen is bij uitstek de plek voor een prachtig leven aan zee.

De vierde woonlaag is gereserveerd voor een penthouse van ca. 285 m² met een uitzonderlijk groot terras van ca. 400 m² en een adembenemend panoramisch, 360 graden uitzicht over de zee en het duinlandschap. Kwaliteit en exclusiviteit zetten de toon in Duinpaviljoen. Het is aan u om daar met plezier van te genieten.

Projectinformatie

  • Status Beschikbaar
  • Aantal objecten 1

Bouw

  • Type object Appartement
  • Soort appartement Penthouse

Oppervlakte en inhoud

  • Inhoud 783 m2
  • Woonoppervlakte 285 m2

We zijn bereikbaar via Chat, Whatsapp, telefoon of e-mail

Neem gerust contact met ons op als u meer wilt weten.
Wij zijn er van maandag tot vrijdag van 08:00 tot 18:00.

neem contact op