Goed nieuws voor Nederland, goed nieuws voor jou!

kantoorpand Alpina in Katwijk
Home Makelaardij Vestigingen Duin- en Bollenstreek

Duin­ en Bollenstreek

Nijverheidstraat 6
2222 AV, Katwijk aan Zee

Hulp nodig in het weekend?

Onze vestiging is in het weekend gesloten, maar voor dringende zaken is ons nationale noodnummer beschikbaar.

Naar noodnummers

Openingstijden

Zaterdag gesloten
Zondag gesloten
Maandag 09:00-17:00
Bekijk meer openingstijden

Jouw Alpina makelaar: de makelaar van Duin- en Bollenstreek

Als je op het punt staat jouw woning in de regio Duin- en Bollenstreek te verkopen, ga je een spannende tijd tegemoet. Een woning verkopen doe je niet elke dag. Daarom nemen onze makelaars in Duin- en Bollenstreek deze taak graag van je over. Samen gaan wij de uitdaging aan. We kiezen voor een persoonlijke aanpak: als verkoper sta je altijd op de eerste plaats. Onze makelaars staan voor je klaar. Deskundig, NVM-gecertificeerd en vooral servicegericht.

Gratis waardebepaling regio Duin- en Bollenstreek

Wil je jouw woning succesvol verkopen in regio Duin- en Bollenstreek? De woningmarkt is continu in beweging en de waarde van jouw woning dus ook. Wij hebben dagelijks te maken met deze markt en hebben daardoor als geen ander inzicht in de actuele waarde van jouw woning. Maak snel een afspraak met onze makelaars van vestiging Duin- en Bollenstreek voor een gratis waardebepaling.

Vergroot je kansen met een aankoopmakelaar aan je zijde

Wil je samen met ons op zoek naar jouw droomhuis in regio Katwijk en daarbij behoed worden voor alle (juridische) valkuilen die de koop van een woning met zich mee kan brengen? Of heb je een woning op het oog en wil je ons inschakelen voor de aankoop? Een woning kopen is immers een grote stap en dat begrijpen onze aankoopmakelaars.

Gevalideerd taxatierapport regio Duin- en Bollenstreek

Ben je op zoek naar een professionele NWWI taxateur om de waarde van je woning te bepalen? Voor o.a. het regelen van je hypotheek heb je een taxatie nodig van een onafhankelijke makelaar. Geldverstrekkende instellingen eisen dat een gecertificeerde taxateur deze taxatie doet. Dat kan bij een NVM-taxateur. De taxateurs van Alpina ondergaan periodieke educatie. Zo blijft de kwaliteit gewaarborgd en de kennis actueel. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Onze locatie

Openingstijden

Maandag 09:00-17:00
Dinsdag 09:00-17:00
Woensdag 09:00-17:00
Donderdag 09:00-17:00
Vrijdag 09:00-17:00
Zaterdag gesloten
Zondag gesloten

Volg Alpina Duin- en Bollenstreek

Wilt u een afspraak voor advies op maat?

Hidden
Hidden

Ik ga akkoord met de privacyverklaring van Alpina. Alpina mag mij benaderen via telefoon, e-mail of post.

Toestemming*(Vereist)