800.000+ klanten
27 vestigingen
92% beveelt ons aan
kantoorpand Alpina in Duiven

Duiven

Rijksweg 48B
6921 AH, Duiven

Hulp nodig in het weekend?

Onze vestiging is in het weekend gesloten, maar voor dringende zaken is ons nationale noodnummer beschikbaar.

Naar noodnummers

Openingstijden

Zondag gesloten
Maandag 09:00-17:30
Dinsdag 09:00-17:30
Bekijk meer openingstijden

Jouw Alpina makelaar: de makelaar van Duiven

Als je op het punt staat jouw woning in de regio Duiven te verkopen, ga je een spannende tijd tegemoet. Een woning verkopen doe je niet elke dag. Daarom nemen onze makelaars in Duiven deze taak graag van je over. Samen gaan wij de uitdaging aan. We kiezen voor een persoonlijke aanpak: als verkoper sta je altijd op de eerste plaats. Onze makelaars staan voor je klaar. Deskundig, NVM-gecertificeerd en vooral servicegericht. Wij zijn jouw NVM makelaar in de Achterhoek, Liemers en Arnhem.

Gratis waardebepaling regio Duiven

Wil je jouw woning succesvol verkopen in regio Duiven? De woningmarkt is continu in beweging en de waarde van jouw woning dus ook. Wij hebben dagelijks te maken met deze markt en hebben daardoor als geen ander inzicht in de actuele waarde van jouw woning. Maak snel een afspraak met onze makelaars van vestiging Duiven voor een gratis waardebepaling.

Vergoot je kansen met een aankoopmakelaar aan je zijde

Wil je samen met ons op zoek naar jouw droomhuis in regio Duiven en daarbij behoed worden voor alle (juridische) valkuilen die de koop van een woning met zich mee kan brengen? Of heb je een woning op het oog en wil je ons inschakelen voor de aankoop? Een woning kopen is immers een grote stap en dat begrijpen onze aankoopmakelaars.

Gevalideerd taxatierapport regio Duiven

Ben je op zoek naar een professionele NWWI taxateur om de waarde van je woning te bepalen? Voor o.a. het regelen van uw hypotheek heb je een taxatie nodig van een onafhankelijke makelaar. Geldverstrekkende instellingen eisen dat een gecertificeerde taxateur deze taxatie doet. Dat kan bij een NVM-taxateur. De taxateurs van Alpina ondergaan periodieke educatie. Zo blijft de kwaliteit gewaarborgd en de kennis actueel. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Onze locatie

Openingstijden

Maandag 09:00-17:30
Dinsdag 09:00-17:30
Woensdag 09:00-17:30
Donderdag 09:00-17:30
Vrijdag 09:00-17:30
Zaterdag gesloten
Zondag gesloten

Volg Alpina Duiven

Wilt u een afspraak voor advies op maat?

Hidden
Hidden

Ik ga akkoord met de privacyverklaring van Alpina. Alpina mag mij benaderen via telefoon, e-mail of post.

Toestemming*(Vereist)