Goed nieuws voor Nederland, goed nieuws voor jou!

kantoorpand Alpina Apeldoorn

Apeldoorn

Jachtlaan 278
7312 GT, Apeldoorn

Hulp nodig in het weekend?

Onze vestiging is in het weekend gesloten, maar voor dringende zaken is ons nationale noodnummer beschikbaar.

Naar noodnummers

Openingstijden

Zaterdag gesloten
Zondag gesloten
Maandag 09:00-17:30
Bekijk meer openingstijden

Onze locatie

Openingstijden

Maandag 09:00-17:30
Dinsdag 09:00-17:30
Woensdag 09:00-17:30
Donderdag 09:00-17:30
Vrijdag 09:00-17:30
Zaterdag gesloten
Zondag gesloten

Volg Alpina Apeldoorn

Meer over deze vestiging

Inventariseren, Analyseren, Adviseren & Begeleiden. Wij gaan samen met u gestructureerd alle relevante informatie, uw wensen en doelstellingen inventariseren, die nodig zijn om tot de juiste analyse te komen. Met de door u aangeleverde gegevens gaan wij vervolgens analyseren of uw wensen en doelstellingen te realiseren zijn. Ook de betaalbaarheid wordt getoetst, zodat u weet waar u aan toe bent. Op basis van onze analyse geven wij u advies. Wij leggen ons advies vast in een adviesrapport en bespreken dat.

Wij kunnen uw verzekeringspakket, pensioenregeling of financieel product ook beheren. Ingeval van schade staan wij u met raad en daad terzijde. Wij zullen opkomen voor uw belangen, en ervoor zorgen dat u bij schade krijgt waar u recht op heeft.

Bij ons kunt u ook terecht voor onafhankelijk hypotheekadvies. Wij bieden keuze uit een enorm aanbod aan geldverstrekkers. Anders dan bijvoorbeeld de meeste banken kan ons kantoor u als  klant onafhankelijk adviseren binnen wat er in de markt wordt aangeboden. De lijnen zijn kort en het contact is persoonlijk. Steeds vaker weten onze verzekeringsklanten de weg naar onafhankelijk hypotheekadvies te vinden. Het is hierbij niet nodig om al klant te zijn: hypotheekadvies staat open voor iedereen.

Als u uw woning wilt laten taxeren, verkopen of een huis wilt kopen, dan bent u bij ons ook aan het goede adres. U kunt terecht bij ons bedrijfsonderdeel Boers Makelaars, gevestigd in Apeldoorn. Dit is een gerespecteerd en bekend makelaarskantoor binnen de regio en is gespecialiseerd in woningmakelaardij en taxaties. Dit NVM-kantoor is ook Garantiemakelaar.

Wij staan voor u klaar

Financiële planning

Wie graag verder komt, maakt gebruik van onze financiële planning. Want bij iedere nieuwe fase of mijlpaal kijk je in je portemonnee: Wat kan wel, wat niet? Een huis met een tuin, een grote reis, eigen bedrijf, een vakantiehuis, eerder stoppen met werken?

In een compleet en helder overzicht kunnen wij inzichtelijk maken of en hoe u uw wens kunt vervullen. U krijgt een uitgewerkt financieel rapport waarin ál uw geldzaken aan bod komen.  Dus breek uw hoofd niet langer. Vraag ons om raad. Onze financiële planning biedt houvast bij al uw belangrijke beslissingen.

Persoonlijke Plus Plan

Als u kiest voor het Persoonlijk Plus Plan (kortweg PPP), kiest u voor optimale zekerheid en gemak. Tegen een kleine maandelijkse vergoeding nemen wij elke zorg over uw schadeverzekeringen uit handen.

Samen bepalen we welke verzekeringen u nodig heeft en welke niet. We vergelijken de premies die u nu betaalt, met wat wij voor u zouden kunnen realiseren.

Zo weet u precies wat de kosten zijn en wat u daarvoor krijgt. En nadat we uw verzekeringsportefeuille op maat hebben samengesteld, nemen we periodiek contact met u op om alles up-to-date te houden.

Documenten