800.000+ klanten
27 vestigingen
92% beveelt ons aan
Alpina Ashley zittend
Home Vestigingen IJsselstein (online)

IJsselstein (online)

Lorentzlaan 4
3401 MX, IJsselstein

Openingstijden

Woensdag 08:00-18:00
Donderdag 08:00-18:00
Vrijdag 08:00-18:00
Bekijk meer openingstijden

Welkom bij Alpina Online

Bij Alpina zijn we altijd dichtbij. Zowel online als offline bij een vestiging in de buurt. Lokaal geworteld, laagdrempelig en persoonlijk.

Wij staan voor u klaar

Nieuwe organisatie

Alpina is een nieuwe organisatie. Maar we komen natuurlijk niet zomaar uit de lucht vallen. We zijn de optelsom van sterke lokale en regionale vestigingen. Prachtige organisaties, met gedreven medewerkers, gezonde ambities en specifieke karaktertrekken. Door die samen te voegen, ontstaat een nieuwe organisatie met een geheel eigen identiteit. Een merk, dat we laden door in alles wat we doen altijd onze kernwaarden en merkwaarden uit te dragen. Want die maken wie en wat we zijn.

Ons verhaal

Iedereen wil onbezorgd wonen, ondernemen én leven. Bij Alpina helpen we onze particuliere en zakelijke klanten om dat te realiseren. Dat zit in ons DNA verankerd. We zijn er namelijk voor iedereen die op zoek is naar financiële zekerheid, met een compleet pakket aan daarbij behorende diensten en producten. Gewoon onder één dak, wel zo makkelijk.

Alle diensten van Alpina Online

Particuliere verzekeringen

Zorg Wonen Recreatie Auto Motorrijtuigen Dier

Zakelijke verzekeringen

Aansprakelijkheid Verkeer Verzuim Cyber Rechtsbijstand Motorrijtuigen

Onze locatie

Openingstijden

Maandag 08:00-18:00
Dinsdag 08:00-18:00
Woensdag 08:00-18:00
Donderdag 08:00-18:00
Vrijdag 08:00-18:00
Zaterdag gesloten
Zondag gesloten

Contactgegevens

Volg Alpina IJsselstein (online)

Heeft u een vraag?

Dienstenwijzer

In ons dienstverleningsdocument (DVD) vindt u de belangrijkste gegevens over ons kantoor. Zo staat er onder andere in wat voor diensten wij leveren, hoe u ons kunt bereiken en hoe wij beloond worden.

Dienstenwijzer

Dienstverleningdocument

Sinds 1 juli 2013 moeten financiële dienstverleners voorafgaand aan het verlenen van een financiële dienst een dienst-verleningsdocument (DVD) aan de consument of cliënt verstrekken. Het DVD moet worden verstrekt bij producten die sinds 1 januari 2013 onder het provisieverbod valle

Dienstverleningsdocument