Hoe kan ik direct een autoverzekering afsluiten?

Direct een autoverzekering afsluiten? Dat kan tegenwoordig heel gemakkelijk online. Op Alpina.nl hebben we het afsluiten van een autoverzekering heel eenvoudig gemaakt. Wij vertellen u graag hoe u direct een autoverzekering kunt afsluiten.

Autoverzekering direct afsluiten: eerst vergelijken!

Voordat u kunt beginnen met afsluiten moet u natuurlijk wel weten welke autoverzekering het beste bij u en uw auto past. Om daar achter te komen kunt u het beste autoverzekeringen vergelijken. Met onze online vergelijkingstool is het vergelijken van verschillende autoverzekeraars heel makkelijk. Met uw kentekenen kunnen we al een aantal gegevens over uw auto achterhalen. Deze gegevens zijn allemaal van belang bij het berekenen van de premie. U vult een aantal persoonlijke gegevens in, zoals uw postcode, geboortedatum en uw schadevrije jaren. Vervolgens kiest u de dekking (WA, WA + beperkt casco of allrisk) en eventuele aanvullende verzekeringen, zoals rechtsbijstand of pechhulp. Hierna geeft de vergelijker u een overzicht van, op uw persoonlijke gegevens en wensen afgestemde, autoverzekeringen inclusief bijbehorende premies en polisvoorwaarden. Zo ziet u in één oogopslag bij wie u de beste autoverzekering tegen de laagste prijs kunt afsluiten.

Sluit direct online uw autoverzekering direct af!

Heeft u na het vergelijken de juiste autoverzekering gevonden? Sluit hem dan direct af! Het afsluiten gaat heel snel en eenvoudig. U heeft hiervoor het kenteken van de auto en de meldcode nodig. De meldcode is een unieke viercijferige code en vindt u op uw kentekenbewijs.

Bij ons kunt u uw auto binnen 5 minuten verzekeren. U kiest zelf uw dekkingen en betaalt dus nooit te veel. Bovendien heeft u altijd 14 dagen bedenktijd na het afsluiten van de autoverzekering. Dat betekent dat u zonder opgaaf van reden binnen 14 dagen kosteloos kunt annuleren.

Sluit direct een autoverzekering af!

  • i Voor een berekening van de premies hebben we de postcode van de hoofdbestuurder nodig. Bij particulier gebruik dient de jongste bestuurder woonachtig te zijn op het zelfde adres als de aanvrager. Bij zakelijk gebruik kunt u hier de postcode van het bedrijf invullen.

Hoe doen wij het?

Laatst geüpdatet: 31-10-2022

Financieel zeker.

We zijn bereikbaar via Chat, Whatsapp, telefoon of e-mail

Neem gerust contact met ons op als u meer wilt weten.
Wij zijn er van maandag tot vrijdag van 08:00 tot 18:00.

neem contact op