Kan ik direct online een autoverzekering afsluiten?

Een autoverzekering afsluiten is voor veel mensen een noodzakelijk kwaad. Iets waar ze zo min mogelijk tijd aan kwijt willen zijn. Snel geregeld, zodat ze direct de weg op kunnen met hun nieuwe auto. Logisch! Gelukkig kunt u, zoals bijna alles tegenwoordig, heel gemakkelijk online een autoverzekering afsluiten. U hoeft niet allemaal verschillende websites af om de beste deal te vinden, maar kunt gebruik maken van onze online vergelijkingstool om direct de goedkoopste aanbieder met de beste autoverzekering te vinden. Weten hoe u direct online een autoverzekering kan afsluiten? Lees dan snel verder!

Autoverzekering afsluiten? Bereken de premie!

Voordelen online een autoverzekering afsluiten

Een autoverzekering direct online afsluiten heeft verschillende voordelen.

  • U kunt in één oogopslag aanbieders vergelijken, om zo de beste én goedkoopste autoverzekering te vinden
  • Het afsluiten doet u direct online. Het kost u slechts 5 minuten
  • Direct dekking mogelijk, 24/7
  • Niet goed, geld terug! U heeft 14 dagen bedenktijd

Sluit direct online een autoverzekering af via Alpina

Het direct online afsluiten gaat heel snel en eenvoudig. U heeft hiervoor het kenteken van de auto en de meldcode nodig. De meldcode is een unieke viercijferige code en vindt u op uw kentekenbewijs. Zodra de aanvraag is afgerond sturen wij hem door naar de verzekeraar. De verzekeraar stuurt u vervolgens een e-mail waarin staat of u wel of niet voorlopige dekking heeft. In de meeste gevallen geeft de verzekeraar gewoon een voorlopige dekking, wat betekent dat u direct met uw auto de weg op kan. Vervolgens moet de verzekeraar uw voorlopige dekking omzetten naar een definitieve dekking.

Bij Alpina kunt u direct online een autoverzekering afsluiten. In sommige gevallen is het verzekeren maatwerk. Dit is bijvoorbeeld het geval als uw auto nog geen kenteken heeft. Is uw auto moeilijk te verzekeren, omdat u de auto als lesauto gaat gebruiken? Via Geennee.nl bieden wij de oplossing.

Sluit direct een autoverzekering af!

  • i Voor een berekening van de premies hebben we de postcode van de hoofdbestuurder nodig. Bij particulier gebruik dient de jongste bestuurder woonachtig te zijn op het zelfde adres als de aanvrager. Bij zakelijk gebruik kunt u hier de postcode van het bedrijf invullen.

Hoe doen wij het?

Laatst geüpdatet: 31-10-2022

Financieel zeker.

We zijn bereikbaar via Chat, Whatsapp, telefoon of e-mail

Neem gerust contact met ons op als u meer wilt weten.
Wij zijn er van maandag tot vrijdag van 08:00 tot 18:00.

neem contact op