800.000+ klanten
92% beveelt ons aan
28 vestigingen
Home Info Overname portefeuille Hypotheekrente.nl

Overname portefeuille Hypotheekrente.nl door Alpina

De verzekeringsmarkt is constant in beweging en met name de laatste jaren sterk aan het veranderen. Om uw verzekeringsbelangen en de kwaliteit van dienstverlening zowel nu als in de toekomst te kunnen waarborgen heeft Hypotheekrente.nl de keuze gemaakt om de verzekeringsportefeuille per 1 januari 2023 over te dragen aan Alpina.

Voor u verandert er bijna niets. U bent en blijft verzekerd bij de maatschappij waar u verzekerd bent. De premie en voorwaarden blijven gelijk, tot de verzekering(en) worden gewijzigd of verlengd. Vanaf 1 januari is de bemiddeling voor uw verzekeringen overgedragen aan Alpina. Vanaf dit moment is Alpina tevens uw aanspreekpunt bij vragen en schademeldingen.

Hypotheekrente.nl logo

Alpina kantoorpand IJsselstein

Wie is Alpina?

Alpina is onderdeel van Alpina Group. Alpina Group is ontstaan na een fusie tussen Heilbron Group en Voogd & Voogd Group. Wij zijn er voor iedereen die op zoek is naar financiële zekerheid, met een compleet pakket aan diensten en producten waaronder verzekeringen, hypotheken, financiële planning, pensioenen en makelaardij. Wij maken verzekeren voor u helder, gemakkelijk en snel. Via alpina.nl kunt u eenvoudig verzekeringen vergelijken én direct afsluiten.

Persoonlijk advies en service vinden wij heel belangrijk. Zoals u ook als klant van Hypotheekrente.nl gewend bent, blijft persoonlijk advies tot de mogelijkheden bestaan.

Daarnaast beschikken we over een buitendienst die op locatie of via videobellen u een totaaladvies kan geven.

jaarchecker

Uitgebreid pakket aan verzekeringen

Wij hebben een zorgvuldige selectie gemaakt van de verzekeringsmaatschappijen met wie wij zaken doen. Met een groot aanbod van deze geselecteerde verzekeraars, bieden wij een zeer uitgebreid pakket aan verzekeringen. Of het nu gaat om automotive- of bedrijfsverzekeringen, bij ons bent u aan het juiste adres. Niet alleen voor zakelijke verzekeringen, maar ook voor uw particuliere verzekeringen kunt u bij Alpina terecht.

Naast een breed pakket aan zakelijke en particuliere verzekeringen biedt Alpina u ook alle gemakken van digitale dienstverlening. Wij lopen voorop op het gebied van klantenservice en automatisering.

mevrouw

Hoe kunt u ons bereiken?

Bij Alpina stellen wij graag alles in het werk om uw belangen te vertegenwoordigen. Heeft u vragen? Onze deskundige medewerkers staan voor u klaar. U kunt ons op diverse manieren bereiken.

Telefoon:

U kunt ons telefonisch bereiken van maandag t/m vrijdag van 08.00-18.00 uur. Kijk hier voor alle telefoonnummers.

Chat, Whats-app of Messenger:

Liever direct contact online? Wij zijn bereikbaar via Chat, What’s-app of Messenger van maandag t/m vrijdag van 09.30- 17.00 uur.

E-mail:

Buiten kantooruren zijn wij uiteraard via e-mail te bereiken op [email protected].

kifid

Toezicht

Alpina voldoet aan alle wettelijke bepalingen van de AFM. Zo beschikken wij over de benodigde vergunningen en diploma’s en zijn wij aangesloten bij het klachteninstituut Financiële Dienstverlening (Kifid).

Dienstenwijzer Alpina

Ons kantoor levert financiële diensten. Graag informeren wij u over onze werkwijze, dienstverlening en service. Bij Alpina staat u, de klant, centraal.

Uw persoonlijke situatie en uw persoonlijke wensen zijn de kern van onze dienstverlening. In deze dienstenwijzer lichten wij dit toe en maken wij u wegwijs in ons kantoor.

Copyright

De op deze website getoonde gegevens, waaronder teksten, foto’s, illustraties, handels- en merknamen, logo’s en beeldmerken, zijn eigendom van Alpina, dan wel bij Alpina rechtsgeldig in gebruik. Lees meer over copyright.

Disclaimer

Deze website wordt met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Wij kunnen echter geen garanties geven over de juistheid of nauwkeurigheid van de informatie op de website. Lees meer over onze disclaimer.

Execution only

Mocht u via onze website een verzekering afsluiten dan is er geen sprake van advies. Wanneer u advies wenst, kunt u contact met ons opnemen. Bij het online afsluiten is, aangezien het geen advies betreft, sprake van Execution Only. Lees meer over execution only.

Privacy

Alpina hecht veel waarde aan het beschermen van de privacy van haar bezoekers. Persoonlijke gegevens worden dan ook met de grootst mogelijke zorgvuldigheid behandeld. Lees meer over onze privacy statement.

Cookies

Hier geven we u meer informatie over het gebruik van cookies op de website van Alpina.

We zijn bereikbaar via Chat, Whatsapp, telefoon of e-mail

Neem gerust contact met ons op als u meer wilt weten.
Wij zijn er van maandag tot vrijdag van 08:00 tot 18:00.

neem contact op