800.000+ klanten
92% beveelt ons aan
28 vestigingen

Marienhof Parkappartement

44 m2 t/m 54 m2  wonen
van € 237.000,- tot € 335.000,-
> Bereken je maandlasten

Omschrijving

Parkappartement type A
Dit is een perfect appartement voor starters en singles! Op de begane grond, eerste of tweede verdieping vind je deze woning met ruime woonkamer, een flinke slaapkamer, een uitstekende badkamer met toilet en een tuin of balkon. In de woonkamer heb je een leuke hoek voor een open keuken met bar of een gezellige eettafel. De grote ramen bieden een prachtig uitzicht op het park en de velden. Sla de deuren naar je balkon of tuin open en geniet hier ‘s avonds van een drankje of etentje en de laatste zonnestralen. Bergruimte is er volop in je appartement: de technische ruimte naast je keuken biedt ook plek voor je wasmachine, droger, huishoudelijke spullen en een voorraadje uit de winkel. In je privé berging in de garage stal je je fiets en andere spullen. Eén parkeerplaats is bij je appartement inbegrepen. Kortom, compact en luxe wonen gaan in dit appartement heel goed samen.

Parkappartementen type A (bouwnummer 12 - 15 - 18)

- Woonoppervlakte 51 m2
- 1 slaapkamer
- Badkamer met toilet
- Tuin of balkon of het noordwesten
- Berging in huis en in de garage
- Privé parkeerplaats in de garage

Parkappartement type B
Dit knusse appartement met twee slaapkamers ligt op de begane grond, eerste of tweede verdieping van Mariënhof. Op de begane grond heb je de luxe van een privétuin aan het park. Hier is het de hele dag goed toeven en ’s avonds pik je de zon mee. Kies je voor de eerste of tweede verdieping, dan profiteer je van een fijn balkon in de avondzon met uitzicht op het park en de velden. Je hebt een gezellige woonkamer met open keuken en grote ramen aan twee zijden met zicht op het park, de velden en de Oude Toren. Het appartement telt verder twee slaapkamers en een ruime badkamer met toilet. Praktisch is de berging in huis, waar de technische installaties staan, waar je je wasmachine en droger plaatst en van alles binnen handbereik opbergt. In je privé berging in de garage stal je je fiets en andere spullen. Eén parkeerplaats is bij je appartement inbegrepen.

Parkappartementen type B (bouwnummer 13 - 16 - 19)

- Woonoppervlakte 54 m2
- 2 slaapkamers
- Badkamer met toilet
- Tuin of balkon of het noordwesten
- Berging in huis en in de garage
- Privé parkeerplaats in de garage

Parkappartement type C
Nog zo’n perfect appartement voor starters en singles! Op de begane grond, eerste of tweede verdieping vind je deze woning met ruime woonkamer, een flinke slaapkamer, een ruime badkamer, een apart toilet en een tuin of balkon. Leuk in dit appartement is de gezellige hoek voor je keuken en het raam met uitzicht op het binnenhof. De grote ramen in je zithoek bieden een prachtig uitzicht op het park en de Oude Toren. In je tuin of op je balkon pik je ’s ochtends de eerste zonnestralen mee en heb je verder op de dag lekker schaduw. Bergruimte heb je in dit appartement genoeg. In de technische ruimte kun je je wasmachine, droger en huishoudelijke spullen plaatsen, en als je wilt ook nog schoenen, tassen en een voorraadje uit de supermarkt. In je privé berging in de garage stal je je fiets en andere spullen. Last but not least: bij je appartement hoort ook een eigen parkeerplaats.

Parkappartementen type C (bouwnummer 14 - 17 - 20)

- Woonoppervlakte 46 - 49 m2
- 1 slaapkamer
- Badkamer met toilet, of apart toilet
- Het binnenhof is je buitenruimte
- Berging in huis en in de garage
- Privé parkeerplaats in de garage

Parkappartement type D/E/F
Op de derde verdieping van dit blok vind je deze dakappartementen. Elk appartement heeft een eigen karakter vanwege de lichtinval, de grootte, de ramen, dakkapellen en gezellige hoekjes. Ook het uitzicht varieert: kies je voor het park, de velden of de Oude Toren? Al deze appartementen hebben met elkaar gemeen: een ruime en lichte woonkamer, één slaapkamer, een badkamer met toilet (één type heeft een apart toilet (bouwnummer 23, type F)) en een handige bergruimte in de woning. Daarnaast profiteer je als bewoner van dit type appartement van je eigen (fietsen)berging en privé parkeerplaats in de parkeergarage. Heb je zin om buiten te zitten? Neem je telefoon, krant of boek en een drankje mee, en voel je welkom in het binnenhof!

Parkappartementen type D/E/F (bouwnummer 21 - 22 - 23)

- Woonoppervlakte 46 - 49 m2
- 1 slaapkamer
- Badkamer met toilet, of apart toilet
- Het binnenhof is je buitenruimte
- Berging in huis en in de garage
- Privé parkeerplaats in de garage

Bouw

  • Type object Appartement
  • Soort appartement Portiekflat

Oppervlakte en inhoud

  • Inhoud 134 m2 t/m 162 m2
  • Woonoppervlakte 44 m2 t/m 54 m2

We zijn bereikbaar via Chat, Whatsapp, telefoon of e-mail

Neem gerust contact met ons op als u meer wilt weten.
Wij zijn er van maandag tot vrijdag van 08:00 tot 18:00.

neem contact op