Goed nieuws voor Nederland, goed nieuws voor jou!

Verkocht onder voorbehoud

Schippersdok

7005 CW Doetinchem
98 m2 t/m 180 m2  wonen
van € 485.000,- tot € 715.000,- v.o.n.
> Bereken je maandlasten

Omschrijving

BOUW GESTART: VERWACHTE OPLEVERING EIND 2024/BEGIN 2025!

Schippersdok: Nog enkele woningen & appartementen beschikbaar!
Het nieuwe eiland Schippersdok is onderdeel van de woonwijk Iseldoks en ligt op een steenworp afstand van de binnenstad van Doetinchem. 19 eigentijdse grachtwoningen en 42 appartementen vormen samen een bijzonder wooneiland. Gekenmerkt door duurzaamheid, innovatie, stoere kades, natuurlijke oevers en natuurlijk heel veel water. Stap zó vanuit je huis in je bootje, geniet vanaf je bank van het uitzicht over de rivier, of ga picknicken in het gras. Wonen direct aan de gracht, of in een mooi appartement met uitzicht over de IJssel, waar woon jij het liefst?

Het plan:
Het unieke project Schippersdok brengt de Oude IJssel bijna tot aan je woning. Een nieuw aan te leggen gracht maakt van het project een echt eiland, dat via drie bruggen verbonden is met het vasteland. Er wordt één brug aangelegd voor auto’s en twee voor voetgangers en fietsers. Tussen de panden komt een halfverdiepte parkeergarage, met daarop een openbaar toegankelijk graslandschap dat wordt onderhouden door de gemeente. Het gras gaat geleidelijk over in de groene oever van de rivier. In de haven die op loopafstand ligt, kun je je eigen bootje aanleggen.

De grachtenwoningen:
De 19 grachtenwoningen met de authentieke uitstraling van toen en het comfort van nu worden gebouwd aan de rand van het eiland. Het unieke aan deze woningen is dat ieder pand een eigen karakter krijgt door de verschillen in grootte, indeling én ontwerp. Woon je in een grachtenpand, dan stap je zo vanaf je vlonder de boot in voor een vaartochtje over de rivier!

De appartementen:
De 42 energiezuinige en all-electric appartementen zijn verdeeld over drie kleinschalige complexen: de Havenmeester, de Brugwachter en de IJsseltoren. In deze appartementen kun je genieten van een fijne keuken en woonkamer, minimaal 2 slaapkamers en een badkamer. Bovendien krijg je er een prachtig uitzicht over het water of over het stadscentrum bij! Parkeren doe je in de halfverdiepte parkeerkelder.

Projectinformatie

  • Status Verkocht onder voorbehoud
  • Aantal bouwtypes 3
  • Aantal objecten 9
  • Woonoppervlakte 98 m2 t/m 180 m2
  • Opleveringsdatum 01-01-2025
  • Start van de bouw 30-01-2023
  • Start van de verkoop 12-01-2022
  • Project website iseldoksschippersdok.nl