Goed nieuws voor Nederland, goed nieuws voor jou!

Verkocht onder voorbehoud

Brugwachter appartementen

98 m2 t/m 145 m2  wonen
van € 489.000,- tot € 715.000,- v.o.n.
> Bereken je maandlasten

Omschrijving

BOUW GESTART: VERWACHTE OPLEVERING EIND 2024!

Het appartementengebouw Brugwachter heeft zijn naam te danken aan de ligging nabij de noordelijke brug. De woontoren staat als een wachter naast de brug en markeert de noordpunt van het eiland. Het horizontaal vormgegeven gebouw biedt een panoramisch uitzicht over de stad en de IJssel. Het kleinschalige appartementengebouw telt 15 appartementen in zes verschillende typen, variërend in grootte, met voor ieder appartement een bergruimte en parkeerplaats in de kelder. Op de bovenste verdieping liggen twee royale penthouses met fantastisch uitzicht over de stad, de kade en de rivier.

Schippersdok: Nog enkele woningen & appartementen beschikbaar!
Het nieuwe eiland Schippersdok is onderdeel van de woonwijk Iseldoks en ligt op een steenworp afstand van de binnenstad van Doetinchem. 19 eigentijdse grachtwoningen en 42 appartementen vormen samen een bijzonder wooneiland. Gekenmerkt door duurzaamheid, innovatie, stoere kades, natuurlijke oevers en natuurlijk heel veel water. Stap zó vanuit je huis in je bootje, geniet vanaf je bank van het uitzicht over de rivier, of ga picknicken in het gras. Wonen direct aan de gracht, of in een mooi appartement met uitzicht over de IJssel, waar woon jij het liefst?

Het plan:
Het unieke project Schippersdok brengt de Oude IJssel bijna tot aan je woning. Een nieuw aan te leggen gracht maakt van het project een echt eiland, dat via drie bruggen verbonden is met het vasteland. Er wordt één brug aangelegd voor auto’s en twee voor voetgangers en fietsers. Tussen de panden komt een halfverdiepte parkeergarage, met daarop een openbaar toegankelijk graslandschap dat wordt onderhouden door de gemeente. Het gras gaat geleidelijk over in de groene oever van de rivier. In de haven die op loopafstand ligt, kun je je eigen bootje aanleggen.

De appartementen:
De 42 energiezuinige en all-electric appartementen zijn verdeeld over drie kleinschalige complexen: de Havenmeester, de Brugwachter en de IJsseltoren. In deze appartementen kun je genieten van een fijne keuken en woonkamer, minimaal 2 slaapkamers en een badkamer. Bovendien krijg je er een prachtig uitzicht over het water of over het stadscentrum bij! Parkeren doe je in de halfverdiepte parkeerkelder.

Projectinformatie

  • Status Verkocht onder voorbehoud
  • Aantal objecten 2
  • Opleveringsdatum 01-12-2024

Bouw

  • Type object Appartement
  • Soort appartement Portiekflat

Oppervlakte en inhoud

  • Inhoud 367 m2 t/m 549 m2
  • Woonoppervlakte 98 m2 t/m 145 m2

We zijn bereikbaar via Chat, Whatsapp, telefoon of e-mail

Neem gerust contact met ons op als u meer wilt weten.
Wij zijn er van maandag tot vrijdag van 08:00 tot 18:00.

neem contact op