Goed nieuws voor Nederland, goed nieuws voor jou!

Wat is inboedelverzekering in het Engels?

Wat is een inboedelverzekering in het Engels precies? Goede vraag: een vraag die zich op verschillende momenten kan aandienen. Verhuist u bijvoorbeeld naar het buitenland? Dan kunt u er in veel gevallen vanuit gaan dat u zich met de Engelse taal zal redden. Wilt u een inboedelverzekering afsluiten? Dat is een verstandige keuze: met een inboedelverzekering leeft u met minder zorgen. Wanneer spullen kapot gaan, bent u hier namelijk vaak voor gedekt. Gaat u ergens wonen waar u zich enkel in het Engels verstaanbaar kunt maken? Dan is het ook handig om de vertaling te kennen.

Inboedelverzekering engels

Inboedelverzekering: wat is de Engelse vertaling?

Zoals u misschien wel weet, is de Engelse vertaling van het Nederlandse woord verzekering: insurance. En wat is dan de vertaling van inboedel? Vaak wordt in het Engels gesproken van household effects. Een veel gebruikte term voor het verzamelwoord inboedelverzekering in het Engels is echter contents insurance. Wij adviseren u dan ook deze term te gebruiken wanneer u vraagt naar een inboedelverzekering in het Engels.

Inboedelverzekering afsluiten? Bereken uw premie!

Bevindt u zich in het buitenland? Spreken de mensen er in ieder geval Engels en wilt u weten hoe u uw inboedel kunt verzekeren? Bel dan een insurance company en vraag naar de voorwaarden voor contents insurance! Op deze manier komt u er meestal wel.

TIP: onderzoek of de betreffende verzekeraar die u benadert goed bekend staat. Gaat u bijvoorbeeld verhuizen naar Zuid-Afrika? Google dan eens op de volgende zoekterm: ‘top 10 insurance company’s South Africa’, of ‘Best contents insurance South Africa’. Uiteraard kunt u ‘South Africa’ vervangen voor ieder ander land waar u naar verhuist.

Heeft u meer informatie nodig over wat een inboedelverzekering überhaupt inhoudt? Aarzel dan in geen geval om contact op te nemen met de verzekeringsspecialisten van Alpina. Wij adviseren u graag over inboedelverzekeringen.

Inboedelverzekering direct afsluiten? Dat kan bij Alpina

Bij Alpina bieden wij inboedelverzekeringen met gunstige polisvoorwaarden. Daarnaast zijn wij vlot in de communicatie en hebben wij specialistische kennis van inboedelverzekeringen!

Bereken direct de premie voor uw inboedelverzekering

Nu met Gratis verhaalservice

We zijn bereikbaar via Chat, Whatsapp, telefoon of e-mail

Neem gerust contact met ons op als u meer wilt weten.
Wij zijn er vandaag tot 18:00

neem contact op