800.000+ klanten
27 vestigingen
92% beveelt ons aan
Lamborghini verzekeren rode auto

Lamborghini verzekeren

Nu met Gratis verhaalservice
 • Voor een berekening van de premies hebben we de postcode van de hoofdbestuurder nodig. Bij particulier gebruik dient de jongste bestuurder woonachtig te zijn op het zelfde adres als de aanvrager. Bij zakelijk gebruik kunt u hier de postcode van het bedrijf invullen.
Direct online afsluiten
98% beveelt ons aan
8.2
Beoordeling verzekeringen

WA (verplicht)

 • Gratis verhaalservice
 • Schade aan anderen
 • Diefstal, joyriding en vermissing
 • Ruitschade
 • Schade door brand of natuurrampen
 • Eigen schade door een aanrijding

Beperkt casco

 • Gratis verhaalservice
 • Schade aan anderen
 • Diefstal, joyriding en vermissing
 • Ruitschade
 • Schade door brand of natuurrampen
 • Eigen schade door een aanrijding

All Risk (WA+Casco)

 • Gratis verhaalservice
 • Schade aan anderen
 • Diefstal, joyriding en vermissing
 • Ruitschade
 • Schade door brand of natuurrampen
 • Eigen schade door een aanrijding

Bent u de trotse bezitter van een Lamborghini? Dan bent u bij Alpina aan het juiste adres voor een passende autoverzekering. Bij zo’n exclusieve auto hoort natuurlijk een goede autoverzekering. Zo kunt u ten alle tijde veilig de weg op met uw Lamborghini. Op Alpina.nl is het verzekeren van uw Lamborghini heel eenvoudig. Het vergelijken en afsluiten van een verzekering duurt slechts een paar minuten.

Waarom uw Lamborghini verzekeren?

In Nederland is het verplicht om een motorvoertuig minimaal WA te verzekeren. Met een WA autoverzekering bent u verzekerd voor schade die u bij een ander veroorzaakt. Een Lamborghini is natuurlijk een kostbare auto. Daarbij is enkel een WA verzekering niet voldoende. Bovendien is een Lamborghini vanwege zijn waarde een populair doelwit bij dieven. Dit brengt echter ook een groter risico voor de verzekeraar met zich mee. Daarom kunt u een Lamborghini niet bij elke verzekeraar verzekeren. Vul uw persoonsgegevens en het kenteken van uw auto in, in onze online vergelijkingstool, kies een dekking en zie direct bij welke verzekeraars u terecht kunt voor het verzekeren van uw Lamborghini.

Wat kost het verzekeren van een Lamborghini?

De kosten van het verzekeren van uw Lamborghini hangen af van een aantal factoren, zoals uw leeftijd, uw postcode, de gewenste dekking voor de verzekering en het aantal schadevrije jaren dat u heeft opgebouwd.

Daarnaast kunt u zelf bepalen welke aanvullende verzekeringen u afsluit. Zo kunt u bijvoorbeeld rechtshulp of pechhulp meeverzekeren. Ook kunt u kiezen voor een schade-inzittendenverzekering of een ongevallen-inzittendenverzekering. Hoe meer aanvullende verzekeringen u afsluit, hoe hoger de premie.

Welke dekking afsluiten voor uw Lamborghini verzekering?

Bij het afsluiten van een autoverzekering kiest u zelf een dekking voor de verzekering. Hierbij heeft u drie opties: WA, WA+ en Allrisk. Bij het kiezen van de juiste dekking is de dagwaarde van uw auto van belang. Bij schade kan de dagwaarde een belangrijke rol spelen. Schade aan uw auto wordt hersteld, tenzij de herstelkosten hoger zijn dan de dagwaarde van de auto. In dat geval krijgt u de dagwaarde van de auto uitgekeerd. Lamborghini’s zijn kostbare auto’s, met over het algemeen een hoge dagwaarde. Hier kunt u rekening mee houden bij het afsluiten van een autoverzekering.

WA

De WA-dekking vormt de basis van uw autoverzekering. WA staat voor Wettelijke Aansprakelijkheid. Hiermee bent u verzekerd voor schade die u bij een ander veroorzaakt. Schade aan uw eigen auto is hiermee niet verzekerd. De WA-dekking wordt vaak gekozen voor oudere auto’s of auto’s met een lage dagwaarde.

WA beperkt casco

De WA beperkt casco dekking is een aanvulling op de verplichte basisdekking. Met een WA+ dekking bent u ook gedekt bij schade door:

 • Aanrijding met loslopende dieren
 • Hagelschade en stormschade
 • Bliksemschade
 • Brand en ontploffing
 • Ruitbreuk
 • Diefstal en schade door poging tot diefstal

Allrisk

De meest uitgebreide dekking is de Allrisk autoverzekering. Met een Allrisk dekking bent u ook nog eens verzekerd voor schade aan uw auto door eigen schuld. Hiermee bent u dus zo volledig mogelijk verzekerd. Een Allrisk dekking wordt daarom vaak afgesloten voor hele nieuwe auto’s en auto’s met een hoge dagwaarde.

In 4 stappen de premie berekenen voor uw Lamborghini verzekering

Het verzekeren van uw Lamborghini gaat heel eenvoudig online. Met onze handige online vergelijker kunt u binnen een aantal minuten de premie voor uw autoverzekering berekenen.

Stap 1: Voer het kenteken van uw Lamborghini in

Aan de hand van het kenteken van uw Lamborghini kunnen we al een aantal gegevens over de auto achterhalen, zoals het merk, model, bouwjaar en de brandstofsoort. Deze gegevens hebben we nodig voor het berekenen van de premie. Heeft u het kenteken van uw auto niet bij de hand? Dan kunt u de gegevens ook handmatig invullen. Voor het afsluiten van de autoverzekering heeft u het kenteken van uw auto wel nodig.

Stap 2: Vul de gegevens van de regelmatige bestuurder in

De tweede stap is het invullen van gegevens over de regelmatige bestuurder. De regelmatige bestuurder is de persoon die het meeste in de auto rijdt. In de meeste gevallen is dit de verzekeringsnemer, maar dit kan ook de partner van de verzekeringsnemer zijn. In dat geval vult u dus de persoonsgegevens van uw partner in. Dit zijn onder andere de leeftijd en de woonplaats.

Stap 3: Selecteer de gewenste dekking voor uw Lamborghini verzekering

Hierna kiest u een dekking voor uw Lamborghini  verzekering. Dit kan een WA, WA beperkt casco of Allrisk dekking zijn. Welke dekking u het beste kunt kiezen hangt af van uw persoonlijke wensen, de leeftijd en de dagwaarde van uw auto. Een Lamborghini is over het algemeen een dure auto met een hoge dagwaarde. Daarom wordt er vaak een uitgebreide dekking afgesloten.

Stap 4: Vergelijk de beste Lamborghini verzekering en sluit direct online af

Na het invullen van de benodigde gegevens krijgt u een overzicht van alle verzekeraars met een passende autoverzekering. Dit aanbod kunt u eenvoudig vergelijken op prijs en inhoud. Ga niet direct voor de goedkoopste verzekering, maar kijk ook goed naar de dekking en voorwaarden. U bent immers in het bezit van een kostbare auto, daar hoort een goede autoverzekering bij.

Als u de juiste autoverzekering voor uw Lamborghini heeft gevonden kunt u deze direct online afsluiten. Hiervoor heeft u het kenteken van de auto en de meldcode nodig. De meldcode is een unieke viercijferige code en vindt u op uw kentekenbewijs.

Lamborghini modellen

Lamborghini Aventador Lamborghini Jarama
Lamborghini Countach Lamborghini LM
Lamborghini Diablo Lamborghini Miura
Lamborghini Espada Lamborghini Murciélago
Lamborghini Essenza SCV12 Lamborghini Sián
Lamborghini Gallardo Lamborghini Silhouette
Lamborghini Huracán Lamborghini Urraco
Lamborghini Islero Lamborghini Urus
Lamborghini Jalpa

Verzeker direct uw Lamborghini via Alpina!

Bij ons kunt u uw auto binnen 5 minuten verzekeren. U kiest zelf uw dekkingen en betaalt dus nooit te veel. Bovendien heeft u altijd 14 dagen bedenktijd na het afsluiten van de autoverzekering. Dat betekent dat u zonder opgaaf van reden binnen 14 dagen kosteloos kunt annuleren.

Heeft u nog vragen over het verzekeren van uw Lamborghini? Neem dan vooral contact met ons op! Wij zijn maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 18.00 telefonisch te bereiken op 088 – 688 3700. U kunt ons ook een bericht sturen via de chat, WhatsApp of Messenger.

Bereken direct de premie voor uw autoverzekering!

Nu met Gratis verhaalservice
 • Voor een berekening van de premies hebben we de postcode van de hoofdbestuurder nodig. Bij particulier gebruik dient de jongste bestuurder woonachtig te zijn op het zelfde adres als de aanvrager. Bij zakelijk gebruik kunt u hier de postcode van het bedrijf invullen.

We zijn bereikbaar via Chat, Whatsapp, telefoon of e-mail

Neem gerust contact met ons op als u meer wilt weten.
Wij zijn er van maandag tot vrijdag van 08:00 tot 18:00.

neem contact op