800.000+ klanten
27 vestigingen
92% beveelt ons aan
Mitsubishi verzekering auto stuur

Mitsubishi verzekering

Nu met Gratis verhaalservice
 • Voor een berekening van de premies hebben we de postcode van de hoofdbestuurder nodig. Bij particulier gebruik dient de jongste bestuurder woonachtig te zijn op het zelfde adres als de aanvrager. Bij zakelijk gebruik kunt u hier de postcode van het bedrijf invullen.
Direct online afsluiten
98% beveelt ons aan
8.2
Beoordeling verzekeringen

WA (verplicht)

 • Gratis verhaalservice
 • Schade aan anderen
 • Diefstal, joyriding en vermissing
 • Ruitschade
 • Schade door brand of natuurrampen
 • Eigen schade door een aanrijding

Beperkt casco

 • Gratis verhaalservice
 • Schade aan anderen
 • Diefstal, joyriding en vermissing
 • Ruitschade
 • Schade door brand of natuurrampen
 • Eigen schade door een aanrijding

All Risk (WA+Casco)

 • Gratis verhaalservice
 • Schade aan anderen
 • Diefstal, joyriding en vermissing
 • Ruitschade
 • Schade door brand of natuurrampen
 • Eigen schade door een aanrijding

Mitsubishi  staat bekend als een betrouwbaar en betaalbaar merk, waar comfort voorop staat. Heeft u een Mitsubishi voor de deur staan? Dan bent u waarschijnlijke op zoek naar een goede autoverzekering. Wij helpen u bij het vinden van de beste, meest betrouwbare autoverzekering voor uw Mitsubishi.

Waarom uw Mitsubishi verzekeren?

Koopt u een nieuwe of tweedehands Mitsubishi? Dan moet u de auto verzekeren zodra het kenteken op uw naam staat. Het afsluiten van een autoverzekering is namelijk verplicht. De auto moet minimaal WA verzekerd zijn. Hiermee bent u verzekerd voor schade die u een ander toebrengt. Bent u liever iets uitgebreider verzekerd? Dan kunt u ook een uitgebreidere dekking kiezen voor uw Mitsubishi verzekering, zoals WA beperkt casco of Allrisk. U kiest zelf hoe uitgebreid u uw auto verzekerd. Met een goede autoverzekering kunt u met een veilig gevoel de weg op.

Wat kost een Mitsubishi verzekering?

De kosten voor een Mitsubishi verzekering zijn afhankelijk van verschillende factoren:

 • Uw woonplaats
 • Uw leeftijd
 • Het aantal opgebouwde schadevrije jaren
 • De gewenste dekking

Ook eventuele aanvullende dekkingen zijn van invloed op de premie. U kunt bijvoorbeeld een ongevallen-inzittendenverzekering of een schade-inzittendenverzekering afsluiten, om passagiers ook te verzekeren bij ongeval en schade. Ook een no-claimbeschermer, juridische hulp, pechhulp, een verhaalrechtsbijstandverzekering en een rechtsbijstandverzekering voor motorvoertuigen zijn aanvullend af te sluiten. Hoe meer aanvullende dekkingen u afsluit, hoe hoger de premie.

Welke dekking afsluiten voor uw Mitsubishi verzekering?

Er zijn drie verschillende dekkingen voor een Mitsubishi verzekering, namelijk WA, WA beperkt casco en Allrisk.

WA

U bent verplicht om minimaal een WA-verzekering af te sluiten. WA staat voor Wettelijke Aansprakelijkheid en zorgt ervoor dat u verzekerd bent bij schade die u een ander toebrengt.

WA beperkt casco

Als aanvulling op de verplicht WA-verzekering kunt u een WA + beperkt casco afsluiten. Hiermee bent u ook verzekerd tegen schade door diefstal, brand, storm, ruitbreuk en loslopende dieren. Voor deze dekking betaalt u in verhouding vaak maar iets meer premie, maar dan bent u wel een stuk uitgebreider verzekerd.

Allrisk

Tot slot kunt u ook kiezen voor een allrisk verzekering. Daarom krijgt u ook schade aan uw eigen auto vergoedt, zelfs als de schade uw eigen schuld is. Dit is de uitgebreidste dekking en daarom ook de duurste. Een allrisk dekking wordt vaak bij hele dure of nieuwe auto’s gekozen.

In 4 stappen de premie berekenen voor uw Mitsubishi verzekering

Op Alpina.nl kunt u eenvoudig de premie voor een Mitsubishi verzekering berekenen. Om u hierbij te begeleiden, hebben we een kort stappenplan gemaakt. Hieronder leest u hoe u in 4 stappen de premie berekend voor uw autoverzekering.

Stap 1: Voer het kenteken van uw Mitsubishi in

Voor het berekenen van de premie moeten we eerst een aantal zaken weten over uw auto, zoals het merk, model, bouwjaar en de brandstofsoort. Deze informatie kunnen we achterhalen aan de hand van het kenteken van de auto. Dee eerste stap is daarom het invoeren van het kenteken van uw Mitsubishi. Heeft u het kenteken niet bij de hand? Dan kunt u alle informatie over uw auto ook handmatig invullen. Als u overgaat op het afsluiten van de autoverzekering hebben we wel het kenteken van de auto nodig.

Stap 2: Informatie over de regelmatige bestuurder

Voor het berekenen van de premie hebben we ook de gegevens van de regelmatige bestuurder nodig. De regelmatige bestuurder is degene die het meeste in de auto rijdt. Vaak is de verzekeringsnemer ook de regelmatige bestuurder, maar niet altijd. De partner van de verzekeringsnemer kan ook de regelmatige bestuurder zijn. In dat geval vult u dus de gegevens van uw partner in. Dit zijn onder andere de leeftijd en woonplaats.

Stap 3: Kies de gewenste dekking

Vervolgens kiest u een dekking voor uw Mitsubishi verzekering. Bij het kiezen van de juiste dekking spelen de leeftijd en dagwaarde van uw Mitsubishi een belangrijke rol. Ook zijn er andere factoren die meewegen in de beslissing, zoals:

 • Heeft u veel schadevrije jaren opgebouwd? Dan is een ruimere dekking vaak aan te raden
 • Hoe afhankelijk bent u van uw auto?
 • Wat zijn de kosten van mijn autoverzekering?

Met onze online vergelijkingstool kunt u de prijsverschillen tussen de verschillende dekkingen eenvoudig vergelijken. Let echter niet alleen op de prijs, maar ook op de polisvoorwaarden van de verzekering. Zo weet u zeker dat uw Mitsubishi straks goed verzekerd is.

Stap 4: Vergelijk aanbieders en sluit uw Mitsubishi verzekering af!

De laatste stap bij het vinden van de juiste autoverzekering is het vergelijken van aanbieders. Na het invullen van alle benodigde gegevens krijgt u een handig overzicht van alle autoverzekeraars met een passende Mitsubishi verzekering. Deze kunt u vervolgens eenvoudig vergelijken op prijs én inhoud. Als u de beste verzekering voor uw Mitsubishi heeft gevonden kunt u deze bij ons direct online afsluiten.

Mitsubishi modellen

Mitsubishi ASX
Mitsubishi Eclipse Cross
Mitsubishi i-MiEV
Mitsubishi L200
Mitsubishi Lancer Sportback
Mitsubishi Outlander
Mitsubishi Pajero
Mitsubishi Space Star

Direct online een verzekering afsluiten voor uw Mitsubishi via Alpina!

Het afsluiten van een Mitsubishi verzekering doet u snel en eenvoudig op Alpina.nl. Hiervoor heeft u het kenteken van de auto en de meldcode nodig. De meldcode is een unieke viercijferige code en vindt u op uw kentekenbewijs. Zodra de aanvraag is afgerond sturen wij hem door naar de verzekeraar. De verzekeraar stuurt u vervolgens een e-mail waarin staat of u wel of niet voorlopige dekking heeft. In de meeste gevallen geeft de verzekeraar gewoon een voorlopige dekking, wat betekent dat u direct met uw auto de weg op kan. Vervolgens moet de verzekeraar uw voorlopige dekking omzetten naar een definitieve dekking.

Heeft u nog vragen over het afsluiten van een autoverzekering? Neem dan vooral contact met ons op! We zijn maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 18.00 telefonisch bereikbaar op 088 – 688 37 00. U kunt ons ook een bericht sturen via de chat. WhatsApp of Messenger.

Bereken direct de premie voor uw autoverzekering!

Nu met Gratis verhaalservice
 • Voor een berekening van de premies hebben we de postcode van de hoofdbestuurder nodig. Bij particulier gebruik dient de jongste bestuurder woonachtig te zijn op het zelfde adres als de aanvrager. Bij zakelijk gebruik kunt u hier de postcode van het bedrijf invullen.

We zijn bereikbaar via Chat, Whatsapp, telefoon of e-mail

Neem gerust contact met ons op als u meer wilt weten.
Wij zijn er vandaag tot 18:00

neem contact op