Hoe kan ik na weigering alsnog een autoverzekering afsluiten?

Helaas kan het voorkomen dat uw aanvraag voor een autoverzekering geweigerd wordt. Dit kan verschillende redenen hebben, zoals:

Allemaal redenen voor een verzekeraar om u een autoverzekering te weigeren. Vervelend, want uw auto moet verplicht verzekerd zijn. Op Alpina.nl leggen we u uit hoe u na een weigering alsnog een autoverzekering kunt afsluiten.

Autoverzekering afsluiten? Bereken de premie!

Acceptatie-eisen de Vereende

De Vereende heeft wel enkele acceptatie-eisen bij het afsluiten van een verzekering. Die zijn als volgt:

  • U betaalt de premie minimaal 3 maanden vooruit, ook bij maandbetaling.
  • De verzekering gaat pas in na ontvangst van de eerste premie EN een ondertekend aanvraagformulier.
  • In de meeste gevallen rekent De Vereende daarnaast een waarborgsom van gemiddeld €175,00. Deze moet vooraf worden betaald. Wanneer er aan het eind van de verzekering geen schade is geweest, krijgt u dit bedrag weer teruggestort.

Bij ons kunt u, als enige in heel Nederland, alvast online een indicatie voor uw premie bij de Vereende berekenen. Zo weet u alvast welk bedrag u straks aan verzekeringspremie kwijt bent voor uw autoverzekering.

Sluit direct een autoverzekering af na weigering via Alpina bij de Vereende!

Is uw autoverzekering geweigerd en wilt u er een bij de Vereende afsluiten? Houdt er rekening mee dat een verzekering bij De Vereende pas kan ingaan nadat u de eerste premie heeft voldaan EN nadat u het aanvraagformulier dat u per e-mail van ons heeft ontvangen, ondertekend heeft teruggestuurd. Het kan dus enkele dagen duren voordat u dekking heeft.

Heeft u vragen over de mogelijkheden voor het afsluiten van een autoverzekering bij De Vereende? Neem dan zeker even contact met ons op zodat we samen de beste autoverzekering voor u uit kunnen kiezen. U kunt telefonisch contact met ons opnemen via het telefoonnummer 088-688 37 00. Ook kunt u ons een bericht sturen via Whatsapp, Messenger of via de chat.

Sluit direct een autoverzekering af!

  • i Voor een berekening van de premies hebben we de postcode van de hoofdbestuurder nodig. Bij particulier gebruik dient de jongste bestuurder woonachtig te zijn op het zelfde adres als de aanvrager. Bij zakelijk gebruik kunt u hier de postcode van het bedrijf invullen.

Hoe doen wij het?

Laatst geüpdatet: 02-11-2022

Financieel zeker.

We zijn bereikbaar via Chat, Whatsapp, telefoon of e-mail

Neem gerust contact met ons op als u meer wilt weten.
Wij zijn er vandaag tot 18:00

neem contact op