Goed nieuws voor Nederland, goed nieuws voor jou!

Waarom is het verstandig om een racefiets te verzekeren?

U heeft een racefiets. Wellicht fietst u er elke week mee of één keer per maand. Als hobby, voor uw sport of als sociale activiteit. Waarvoor u het ook doet, het aanschaffen van een fiets, bakfiets, racefiets of e-bike,blijft een grote investering.

Wanneer u schade krijgt aan uw fiets, wilt u niet nogmaals eenzelfde investering hoeven doen. Sluit daarom gelijk bij de aankoop van uw racefiets een fietsverzekering af. Zo dekt u uzelf tegen hoge kosten in het geval van diefstal of beschadiging.

Waarom een fietsverzekering voor uw racefiets afsluiten?

Een racefiets is een kostbare investering. Racefietsen kunnen al gauw duizenden euro’s kosten. Het is zonde om extra geld te spenderen aan de reparatie of vervanging van uw racefiets. Wellicht valt u om met uw fiets en staat uw stuur krom.

In dit kader is een fietsverzekering een goede oplossing. Schade die u aan uw racefiets lijdt, wordt dan vergoed door uw verzekering. Zo hoeft u niet nog meer geld te spenderen aan uw racefiets.

Fietsverzekering racefiets

De premie berekenen voor uw fietsverzekering racefiets

Hoe berekent u de hoogte van uw premie? Allereerst moet u daarvoor de precieze waarde van uw racefiets kennen. Deze waarde berekening moet zo volledig mogelijk zijn. Dit houdt in dat u ook de accessoires op uw fiets in uw berekening dient mee te nemen. Nadat u de waarde van uw fiets weet, kiest u de polissen die u in uw verzekering wilt. Enkel voor diefstal of ook voor beschadigingen? Wellicht wilt u er ook pechhulp bij of een ongevallenverzekering. Wilt u weten hoe hoog uw premie is? Gebruik dan de online tool van Alpina.

Fietsverzekering afsluiten? Bereken uw premie!

Hoe vergelijkt u de beste fietsverzekeringen voor uw racefiets?

U wilt natuurlijk de beste verzekering voor uw racefiets. En het liefst tegen een zo laag mogelijke premie. Vraag daarom altijd verschillende offertes aan. Of gebruik de online tools indien verzekeraars deze beschikbaar stellen.

Ga altijd na wat er precies verzekerd wordt. Verzekeraars bieden meerdere soorten dekkingen aan. Dit kan in de vorm van pakketten of losse modules zijn. Vergelijk deze met elkaar en bekijk wat de verschillen zijn in dekkingen.

Sluit uw fietsverzekering racefiets af bij Alpina: eenvoudig en betaalbaar

Overweegt u een fietsverzekering voor uw racefiets af te sluiten? Sluit deze dan nu nog af bij Alpina! Dankzij onze verschillende modules sluit u altijd de juiste verzekering af. Heeft u nog twijfels of vragen over onze racefietsverzekering? Neem dan vrijblijvend contact op met onze klantenservice. Zij staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Klanten over Alpina

klantenvertellenMogelijk gemaakt door klantenvertellen.nl
Bekijk alle beoordelingen
8.3
Gemiddelde score
Gebaseerd op 3696 reviews

Bereken online de premie voor een fietsverzekering!

We zijn bereikbaar via Chat, Whatsapp, telefoon of e-mail

Neem gerust contact met ons op als u meer wilt weten.
Wij zijn er vandaag tot 18:00

neem contact op