800.000+ klanten
14 dagen bedenktijd
98% beveelt ons aan
Home Info Diks verzekeringen overgenomen door Alpina

Diks verzekeringen overgenomen door Alpina

Per 1 oktober is Diks verzekeringen overgegaan naar Alpina. Onder de nieuwe naam bieden we straks alle financiële dienstverlening onder één dak aan: van verzekeringen tot hypotheken en van pensioenen tot makelaardij. De service die je van ons gewend bent, verandert niet: je bent en blijft verzekerd bij de maatschappij waar jouw polissen zijn ondergebracht en wij blijven jouw vertrouwde tussenpersoon.

Wat kunt u de komende tijd verwachten?

Vanaf 1 oktober 2022 communiceren wij vanuit de naam Alpina en kunt u ons online vinden op www.alpina.nl. U hoeft zelf dus niets te doen. Wilt u voor die tijd meer informatie over de naamswijziging? Onze contactgegevens en meer informatie vindt u hier. Ook zijn wij telefonisch bereikbaar via 088 6883 725.

Waarom weer een naamswijziging/overname?

Het gaat alleen om een naamswijziging van Diks Verzekeringen naar Alpina. Er is geen sprake van een overname. Diks Verzekeringen was al onderdeel van de Voogd & Voogd Groep. De Voogd & Voogd Groep en de Heilbron Groep zijn samen gefuseerd naar de Alpina Group.

Voogd & Voogd en Heilbron zagen een mooie kans om elkaar te versterken en aan te vullen, vandaar de keuze voor een fusie.

Wie is nu mijn contactpersoon?

Wij blijven uw vaste contactpersoon. U kunt ons op dezelfde manier bereiken als u van ons gewend bent. Vanaf 1 oktober kunt u ons vinden op www.alpina.nl

Ik wil graag een vaste contactpersoon.

Onze service en werkwijze blijft hetzelfde zoals u deze van ons gewend bent. Wij hanteren geen vaste contactpersonen. Wij willen je zo goed en snel mogelijk van dienst kunnen zijn, vandaar dat al onze collega’s in staat zijn u te helpen. Zodat u niet op antwoord hoeft te wachten vanuit 1 vast contactpersoon in verband met ziekte/vakantie/part-time collega’s.

Wat verandert er in mijn verzekering door deze wijziging?

Er verandert niets in uw verzekering door onze naamswijziging. U bent en blijft verzekerd bij de maatschappij waar uw polissen zijn ondergebracht en wij blijven uw vertrouwde tussenpersoon.

Wijzigt er iets in de dekking van mijn verzekeringen?

Onze naamswijziging heeft geen invloed op uw verzekering. Er wijzigt niets in uw dekking.

Betaal ik niet teveel of meer premie door al die personen/bedrijven die ertussen zitten?

Onze naamswijziging heeft geen invloed op uw premie.

Aan wie ga ik nu premie betalen? Met wie moet ik contact opnemen als ik vragen heb over mijn premie?

Premiebetalingen lopen niet via Alpina, maar dient u rechtstreeks aan de verzekeraar te betalen. De verzekeraar is de incasserende partij. Zij kunnen uw vragen rondom premiebetalingen voor u beantwoorden.

Voor vragen omtrent premiebetalingen kunt u daarom rechtstreeks contact opnemen met de desbetreffende verzekeraar.

Klik hier om per verzekeraar het telefoonnummer opzoeken.

Bediening voor zakelijke klanten blijft hetzelfde

Voor u als zakelijke klant blijft onze service ook hetzelfde als u van ons gewend bent. Wij komen op afspraak fysiek bij u langs. Daarnaast kunt u ons bereiken voor vragen per mail, telefoon of chat.

Ik ben niet akkoord met de naamswijziging, kan ik mijn verzekering opzeggen?

Onze naamswijziging heeft geen invloed op uw verzekering. Er wijzigt niets in uw dekking. De naamswijziging is geen geldige reden om tussentijds uw contract te beëindigen

Blijft mijn polis wel gewoon per post komen of wordt alles digitaal?

U blijft uw polisdocumenten op de vertrouwde manier ontvangen, hier verandert niets aan.

De post is aangekomen op mijn oude adres, hoe kan ik dit wijzigen?

U kunt uw adres gemakkelijk wijzigen via onze website.

https://www.alpina.nl/klantenservice/wijziging-contactgegevens/ 

Dienstenwijzer Alpina online bv

Ons kantoor levert financiële diensten. Graag informeren wij u over onze werkwijze, dienstverlening en service. Bij Alpina staat u, de klant, centraal.

Uw persoonlijke situatie en uw persoonlijke wensen zijn de kern van onze dienstverlening. In deze dienstenwijzer lichten wij dit toe en maken wij u wegwijs in ons kantoor.

Disclaimer

Deze website wordt met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Wij kunnen echter geen garanties geven over de juistheid of nauwkeurigheid van de informatie op de website. Lees meer over onze disclaimer.

Execution only

Mocht u via onze website een verzekering afsluiten dan is er geen sprake van advies. Wanneer u advies wenst, kunt u contact met ons opnemen. Bij het online afsluiten is, aangezien het geen advies betreft, sprake van Execution Only. Lees meer over execution only.

Privacy

Alpina hecht veel waarde aan het beschermen van de privacy van haar bezoekers. Persoonlijke gegevens worden dan ook met de grootst mogelijke zorgvuldigheid behandeld. Lees meer over onze privacy statement.

Cookies

Hier geven we u meer informatie over het gebruik van cookies op de website van Alpina.

We zijn bereikbaar via Chat, Whatsapp, telefoon of e-mail

Neem gerust contact met ons op als u meer wilt weten.
Wij zijn er van maandag tot vrijdag van 08:00 tot 18:00.

neem contact op